Arkadaşlar sizlere siteme (remzisari.com) adsense onayımı nasıl aldığımı anlatıcam ve buna dair tavsiyelerde bulunacağım .
1. Öncelikle bilmeniz gereken öncelikli şey sitenizdeki özgün içeriklerdir. Yani şöyleki gogle botları kopya içerikleri anında tespit ediyorlar.

2. Öyle hemen sitenizi içerikle doldurup onay beklemeyin. Google bir süre içerik girme hızınızı ve hareketlerinizi gözlemliyor. Buna mukabil siteye her gün içerik atmaya özen gösterin ve sitenizi sürekli bir yerlerde tanıtın.

3.Adsenseye Başvurmadan önce sitenizin en az 15 günlük bir gelişime tabi olduğundan emin olun. Google size hemen güvenemiyor. Tek bir seferde sağlam bir siteyle başvurmaya çalışın. Ben zira 3.cüde almayı başardım.

4.Temiz bir google hesabı ile başvurun. Örneğin youtubedeki bir kanalınızın kapandığı veya herhangi bir ihlalde bulunduğunuz gmail hesabı ile başvurmayın.

5.Bu belki de en önemlisidir. Site içerisinde site içi ağ oluşturun . Site içi linkler ve kategoriler çok önemli. Site haritanız düzenli ve güncel olmalıdır.bütün resimlerinizin altbilgisi olmalı ve seo uyumlu makaleler yazılmalıdır. Temanızın da responsive ve seo uyumlu olması gerekiyor.
Son olarak adsenseden iyi paralar kazandım mı ? Hayır :) 20 TL birikti ama bu benim site ile ilgilenemememden kaynaklanıyor. İyi günler dilerim. . .