Merhaba arkadaşlar, ezgicanmuzik.com.tr T-Soft altyapısını kullandığımız internet sitemize 1000 ve daha fazla ürün girecek ekip arkadaşları aranmaktadır.

Ödemeler 500-1000 üründe bir yapılmaktadır ve sitemizde 20' binden fazla ürün var bu sebep ile uzun ömürlü sağlam kazançlı ve işini bilen arkadaşların ulaşması tercih sebebidir.

Ortalama bir ürünü girmek 3-4 ' dakika kadar sürmektedir tabi bu sizlerin hızına bağlı 2' dakikada giren de var. Ne kadar fazla ürün girerseniz o kadar fazla kazanırsınız size kalmış bir şey günlük 100' ürün girilmesi şarttır ve dikkatli titiz işinin ehli işini bilen arkadaşlar arıyoruz, iş zaten basit.

Copy + Paste aracılığı ile PDF' listelerinden ürün bilgilerini alarak ürün girişi yapılacak her ürünün açıklama kısmı ve seo alanları ürünün marka modeline göre düzenlenicek, ürün görseli ise googleden marka modeli yazarak bulunacak zaten yazar yazmaz direk karşınıza çıkıyor ( boyutlar 600x600' olmamalı. )

Bizimle uzun vadeli çalışmak istiyen ya da benim işim bitmesin hep yeni bir iş gelsin diyen işinin ehli ve ben bu işi dürüstçe yaparım diyen bilgili arkadaşların bizlere ulaşması rica olunur.

Ürün girişi nasıl yapılır? konusunda düşünmenize gerek yok sizler için hazırladığımız videoyu inceleyerek öğrenebilir ve takıldığınız yerlerde istediğiniz zaman bana veya yetkili arkadaşlara sizlere vereceğim iletişim numaralarından ulaşarak sorabilir ve destek alabilirsiniz.

Gerçekten bu işten anlıyan editörlük ve ürün/içerik deneyimi olan temel SEO bilgisine sahip arkadaşların bizlere ulaşması rica olunur, fiyat konuşulacaktır.

Telefon: 0538 415 5255
Whatsapp: 0533 013 7115
Skype: sevki.akb@gmail.com
E-Posta: mr.inter@hotmail.com.tr