Uzunca bir süredir bu proje üzerine yapılan düşünme seanslarını, verilen emekleri, biriktirilen kaynakları, akıl almaz hesap kitapları biliyordum ve takip ediyordum. Dorebar 'ın bu projeyi satıyor olması beni çok üzdü ve çok şaşırttı. Ama eminim kesinlikle zorunda olduğu için böyle bir karar almıştır.

Ben projenin "proje" kısmını gerçekten çok sağlam olarak görüyorum. Alıp hayata geçirebilecek kişiler eğer @Dorebar kadar üzerine düşüp kıymet verebilirse Türk forum dünyasını alt üst edebilir. O kadar iddialı görüyorum bu projeyi. Uzun zamandır internetle içli dışlıyım fakat bu kadar ince elenip sık dokunulmuş bir projeyle karşılaşmadım. Günlerin, ayların bu proje için kafa patlatmakla geçtiğini biliyorum. Ağlaya ağlaya, küfrede küfrede, dişini sıka sıka bıkmadan yılmadan yatırım yapıldığını biliyorum.

Gerçekten çok üzgünüm bu kararı almak zorunda kaldığın için. Umarım sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulursun ve bu satışı yapmak zorunda kalmazsın. Çünkü 1000 lira gibi bir fiyat bu projenin dişinin kovuğunu doldurmaya yetmez ki bedavaya gidecek resmen.

Diliyorum satmaya gerek kalmaz, ancak satılacaksa da projeyi alan arkadaşın @Dorebar kadar sağlam düşünmesi ve mutlaka onun koçluğunu alması gerekiyor.

Umarım senin için güzel olur dostum.