Java veya C# farketmez ticari olarak, sonuçta sattığın kişi bu ürünün çalışıp çalışmadığına ilk bakar hangi dille yazıldığı ödenecek ücret veya ticareti ile ilgili bir sorun teşkil etmez.

C#'ın sektördeki sesi her geçen gün yükseliyor ve desteği de artıyor, eskiden java da öyleydi. Moda gibi dillerin tercihi de değişebilir ama işlevsellik bakımından ciddi farklar yok, o farkı sen yaratıyorsun, C#'ı ön plana çıkarak şey görsel olarak daha zengin bir kaynağı var onun dışında microsoft tarafından da destekleniyor, başka da bir espirisi yok.

Açık kaynak kodlu kütüphanelerin lisanslarına dikkat ederek çalışmanızda kullanabilir ve ücret isteyebilirsiniz. Bu durum ana çatı sizin uygulamanız ise mümkündür tabi, hakkında bölümüne de kütüphane ile ilgili bilgileri eklediğiniz de satışını yapmanız serbesttir. Açık kaynaklı kütüphanelerin en önemli özellikleri bizi zaman kaybından kurtarıyor olması, bu yüzden yazan kişi, kişiler veya kurumlara saygısızlık olmasın diye programın bir bölümünde bahsedilmeli.