Bookmark Nedir?
Web üzerinden sıkça bağlandığımız servislere ait URL satırlarını saklamamımızı, böylece tek seferde o uzun URL satırını yazmadan ilgili servise erişmemizi olanaklı kılan bir özelliktir.

Social bookmark yani sosyal bookmark, yer imlerinizi diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Ancak Toosba social bookmark değil aksine benim deyimimle kişisel bookmark yani personel bookmarktır. Yani yer imlerimi insanlarla paylaşmak yerine kişiye özel kalmaktadır. Bu şekilde istediğimiz siteyi "acaba insanlar buna ne der" demeksizin yazabileceğiz.

Toosba da paylaşımlar sayfasında bugün, bu hafta, bu ay, bu yıl ve toplam tıklanmaları göre bilirsiniz. Örneğin, facebook'a günde kaç kez girdiğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

"Bana iletişim bilgilerimi sorma, bana Toosba'mı sor!"

Toosba'nın güzel özelliklerinden biri de profil sistemidir. Sosyal ağlarınızı insanlara bir bir vermek yerine tek adreste hepsini verebilirsiniz. İnsanların hangi ağınıza kaç kez tıkladığını da görebilirsiniz.

Eğer çıkış yapmak istediğinizde, ekranda "kişiye özel çıkış mesajları" yazmaktadır. Örneğin adınız Uğur olsun, çıkış yaptığınızda size şöyle diyebilir. "Uğur, daha karpuz kesecektik nereye gidiyorsun?" :)



Toosba Eğitim Seti



Şimdi Üye Ol!: Toosba - http://toosba.com