welkim14

bu şekilde ilerleyemezsiniz, rekabetin çok yüksek olduğu bir sektör ve bürokratik işlemler çok maliyetli. Çok gençsiniz, heyecanınızı anlıyorum ama size tavsiyem; blog olarak yürüyün, turistik bölgelerin tanıtımı ve o bölgelerde ucuz konaklama ipuçları gibi yazılar yazın, bir süre sonra (uzun bir zaman alabilir) sponsor dönüşler olacağına inanıyorum. Bütçe olarak imkanınız varsa kendiniz birebir gezip izlenimlerinizi yazabilirsiniz. Piyasada bu tarz çok site var ama hiç biri yazdığınız siteler kadar büyük bütçelere ihtiyaç duymuyor en azından, eğer biraz bütçeniz varsa rakiplerinizin bir tık önüne geçmeniz size avantaj sağlar. Son kullanıcı samimiyetinize inanırsa kemik bir takipçi kitlesi de kazanabilirsiniz.

Ayrıca booking ülkemizde tekrar faaliyet gösterirse ek gelir olarak sitenize booking ortaklığı da ekleyebilirsiniz, booking aynı adsense gibi sitenizde otelleri gösteriyor ve sizin üzerinizden gelen rezervasyonlar için size bir komisyon ödüyor.

Sosyal ağlarda aktif olmalısınız, her biri ayrı ayrı bir gelir kapısı oluşturur, hem de sponsorlar sizi daha ciddiye alacaktır.