myk61 adlı üyeden alıntı

yıldız film scriptini mail atarak detaylıca inceledim.

Yıldız Film Scripti ücreti 149 TL, Mobil Film Teması 100 TL diğer temalarımız ise 75 TL şeklinde ücretlendirilmektedir.

Bot ise ilk ay ücretsiz, kullanmaya devam etmek istersek aylık 20 üç aylık 50 TL şeklinde ücretlendirilmektedir.

Scripte ve bota laf yok piyasanın en iyisi bence ama ücretlendirme konusuna gelince mobil tema almak istesek 249 tl den başlıyacaz ve bot içinde her ay ücret ödemek bana mantıklı gelmiyor.

Bu paraları haketmiyormu ? Fazlasını hakediyor ama wordpress film temasını film botuyla beraber veriyorlar çok daha uygun bir fiyata geliyor (toplam 100 veya 125 tl) tema olarak da çok hoş temalar var.

Bu yüzden bir karar aşamasındayım şuan bakalım hangisini tercih ederim. Thewp güven verse temayı güncellese düşünmeden onu alırım. Yıldız film scripti sahibi gerçekten ilgili maile bile yarım saat içinde cevap veriyor


Öncelikle merhabalar, her ne kadar wmaracı forumlarında aktif olarak satış yapmasakta takip ettiğimiz , hakkımızda yazılan mesajları incelediğimiz değerli bir mecra olduğunu belirtelim.

Kararsızlığınız konusunda tarafsız bir yorum olmayacak belki ama birkaç yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışalım.

Yıldız film scripti Mobil teması , wordpress hiç bir film temasında olmayan bir özellik ile birlikte yazılıma eklenmiştir. Şu an piyasadaki hiç bir wordpress temasında hem masa üstü hemde mobil tema desteği bulunmuyor. Bizim Mobil temamız haricindeki tüm masaüstü temalarımız mobil destekli responsive yapıdadır yani mobil temayı almasanız bile temanız responsive olarak mobil kullanıcılara hizmet verebilir. Mobil temanın avantajı ise kullanıcılara daha esnek ve kullanım kolaylığı sunan , masa üstü tema ile aynı anda çalışabilen bir tema olmasıdır. Yani Sitenize mobil cihazlardan girildiğinde mobil sürüm , masa üstü cihazlardan girildiğinde masa üstü sürüm gösterimi sağlanabilir. Özetle mobil tema almadan 149 tl karşılığında responsive özelliklere sahip default temamız olan Yıldız temasına sahip olabilirsiniz.

Bot ücretlendirmeleri konusunda karar size ait fakat ücretlendirmelerin aylık olarak yapılmasındaki en büyük neden hizmet devamlılığını sağlayabilmek içindir. Yıldız film scripti 2014 Temmuz ayından bu yana satılmakta ve satılan her ürünün desteği bu tarihten beri ilk günkü kalitede sunulmaktadır. 2014 Temmuz ayında scriptimizi satın almış bir kullanıcıya 13 adet film ,5 adet haber , 2 adet oyuncu botu hizmetini sağlamış olsak 3 yılı aşkın süre ile bu hizmetten yararlanması için script fiyatının en az 1000 tl olması lazım ki ticari bir ürünün devamlılığı sağlanabilsin. Her ne kadar kullanıcılarımıza sadece ticari bir bakış açımız olmasa da bu ürün bir ticari üründür devamlılığı içinde mali bir kaynak devamlılığı gerekmekte.

Son olarak hizmetlerimizin kalitesini görüp beğenmenize çok sevindiğimizi belirtelim. Birkaç ay içerisinde wordpress üzerinde de film temalarımızın satışa sunulacağını ve piyasada ki en iyi film & dizi & video temaları olacağını belirtelim. Konunuz üzerinden bazı konulara açıklık getirmeye çalıştık umarız mazur görürsünüz. Teşekkürler.