Ben $550 dolar ile basladim 3 aya yakin bir sure oldu sure sonucunda $220 dolarlik bir gelir elde ettim biraz fazla biraz az olabilir tam tutari hesaplamadim acikcasi odemleri gunluk olarak yapiyorlar belli minumum trasfer tutarlari var 0.015 gibi bunu asamazsaniz bir sonraki gon odemenizi yapiyorlar. RIO suresi ortalama 6 ay gibi bir sureye denk gelecek sanirim bu zorluk derecesine gore artis/azalis gosterebilir.

Xdaapps adlı üyeden alıntı

Bende bayadir arastiriyorum. Sizce firma kilit vurur mu. Diyelik 5 bin tl ile başladık sizin gibi ayarlardan sonra günlük getirisi ne olur


Bende uzun suredir bu tarzda bir firma ariyordum. Cloud mining olayina guvenmek gercekten zor bir cok dolandirici var piyasada ama Genesis-Mining yillardir piyasada olan guvenilir bir firma benim icin ve bir suru kisi icin. Ben fazlaca arastirdim herseyi guzel gorunuyor bir donem millet zarar etmis omurluk paketlerden dolayi o nedenle artik omurluk paketler bulunmuyor. Benim aldiigm paketler 2 yillik. Ben $600-$1000 bir yatirim daha yapmayi dusunuyorum deneme amacli %550 lik bir islem yapmistim ben guvenilir buldum. Burdan gelecek parayi sadece yatirim olarak kenarda tutuyorum acikcasi.
Gunluk getiri icin kesin birsey soylemek zor o gunun zorluk derecesine, cikarttiginiz coinin degerine gore artip azalabilir.

Decimas adlı üyeden alıntı

Biraz daha detay verebilir misiniz? Ne tip bir cihazla bunu yapıyorsunuz? Çalışma süresi, tüketilen elektrik gibi bilgileri de eklerseniz daha sağlıklı bir konu olur, en azından meraklısı ve yatırımcısı için.

Burda cihaz satin almiyoruz bu cloud mining oldugu icin firmadan 2 yillik paketler aliyorsunuz gunluk olarak size dusen tutari firma istediginiz wallet e gonderiyor.