Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir.

Header'da kullandığınız #0AE7C2 renk kodu çok parlak geldi bana. Üzerinde yazan yazıyı okurken zorluk çektim. Genel olarak bu renk tonunun olduğu her yerde zorluk çektim.



Header'da bulunan arama butonuna tıkladığım zaman beni ilan arama sayfasına yönlendirmesi yerine dinamik olarak altta bir textbox açılsa ve aramak istediğim terimi oraya hızlıca girip arama yapabilsem güzel olurdu.



İlanların kapak resimlerinde bulunan Hesap Satış resmi çok amatörce ve kötü olmuş. Bazı resimlerde kocaman bazılarında ufacık. Sahibinden sitesinin resimlerin üzerinde kullandığı çapraz filigran yapısını kullanmanızı tavsiye ederim.



Ana sayfada bulunan son ilanlar bölümünde solda bulunan resim ve tekliflere açık yazısı çok ufak geldi bana. Bu alanlar biraz daha genişletilebilir.



Blog sayfasında yazıları listelediğiniz alanda yazıların kapak resimlerinin sabit bir boyutu olması daha hızlı yüklenmesi açısından önemli. İlk baktığım anda resimleri yüklemesi baya bir zaman aldı. Alttaki resimdeki kapak resminin boyutu 2560 x 1440 olması gereken 400x400 gibi.



Sitenize bir adet favicon eklemeyi unutmayın.



Proje fikri genel olarak güzel fakat iyileştirilmesi gereken şeyler mevcut. İyi hitler diliyorum.