Merhabalar.

Yaklaşık 10 gün önce Ionic v1 ile basit bir oyun yapmıştım. Şimdi yine Ionic V2 platformu üzerinde geliştirdiğim yerel odaklı bir uygulamayı tanıtacağım.

Kötekli Cep Rehberi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli yerleşkesinde bulunan tüm işletmelerin telefon numaraları ve adres bilgileri yer almaktadır.

Toplam 10 kategoride 120'yi aşkın mekan ve iletişim bilgisi ile öğrenciler için en iyi rehber!

Yemek yiyebileceğiniz mekanlar, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz cafeler, gece hayatı için eğlence mekanları, ATM cihazlarının konumları ve banka iletişim bilgileri, konaklama ihtiyacı için apartlar, ev eşyası satan ve nakliye yapan işletmeler, tüp veya su sipariş edebileceğiniz marketler, tesisat veya çilingir iletişim bilgileri, taksi durakları ve spor salonları olmak üzere toplam 10 kategori bulunmaktadır.

Beğendiğiniz mekanları size özel favori listenize ekleyebilir, arama özelliği ile ulaşmak istediğiniz mekanın iletişim bilgisine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Uygulamaya Google Play Üzerinden Ulaşmak İçin Tıklayın. ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kotekliceprehberi )

Uygulamayı indirerek tasarım ve kullanım açısından inceleyip, görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim. Tasarımın şu kısmı olmamış, şu alanı şöyle geliştirebilirsin veya kullanımda karşılaştığınız olsa iyi olurdu gibi fikirleriniz gerçekten önemlidir. Ayrıca yorum yaparsanız çok iyi olur. :)