Blog Kurdu ortaklık programına katılın, referans linkiniz üzerinden satılan temalardan komisyon kazanın! Hemen başvurmak için tıklayın.























İNDİRİM & KULLANIM KOŞULLARI:
I- Sınırsız site lisansı dışındaki lisans türlerinde en fazla belirtilen alan adı sınırı kadar kullanıma izin verilir. Alan adları daha sonra değiştirilemez.
II- Tüm lisans türleri ömür boyu geçerlidir. Yıllık ya da herhangi bir dönemde yenileme gerektirmez. 1 kere satın alınır.
III- Tüm lisans türleri temaya gelen tüm güncellemeleri ek bir ücret ödemeden alır. Güncel sürümler yönetici panelinden tek tıkla yüklenebilir.
IV- ANAHTAR TESLİM SİTE PAKETİ koşulları ve içerdiği hizmetler:
* 1 site lisansı, 2 site lisansı ve 3 site lisansı için lisans fiyatına ek olarak 75 TL’dir. Sınırsız site lisansında tek bir site kurulumu için hediyedir.
* Temanın eksiksiz kurulumu, gerekli sayfaların kurulumu, iletişim eklentilerinin ve sayfasının ayarlanması (SMTP dahil), W3 Total Cache ile optimizasyon ayarlamaları, Yoast SEO kurulumu ve optimal ayarlamaları, Akismet ayarları, 2 günde teslim.
V- Demodaki ile birebir kurulum ücretlidir. Tema ücretine ek 20 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Satın alma işleminden önce Blog Kurdu temalarının (BKThemes) genel kullanım ve lisans koşullarını okumuş olmanız zorunludur. Temayı satın alan herkes bu kural ve koşulları peşinen kabul etmiş sayılır.


Multi konu: ***