Merhaba arkadaşlar,

Kısa bir süre önce site tanıtım kısmında konu başlığı ile ilgi alanı olan arkadaşları davet ettiğim forum adresimize oldukça zayıf dönüşler aldığım için yenilemek istiyorum.



Otomotiv sektörüyle alakalı geniş bir forum faaliyeti planladığımız firma destekli bir platform oluşumu içerisindeyiz. Ancak forum kültürüne hakim deneyimli kalemler bulma konusunda emin adımlarla ve doğru arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.

Bu konuda 1-2 TL makale ücretine bakmak yerine uzun vadede 100-200 TL düzenli gelir planları yapan arkadaşlarımızı Otomotiv Türkiye adresinde içerik oluşturma ve denetleme hususlarında katılmak üzere davet ediyorum.

Lütfen ben yaparım ve bu işten keyif alıyorum diyen arkadaşlarımızın mesajlarını itinayla yanıtlayacağımı belirterek dönüşlerini rica ediyorum.

Site gelirleriyle ilgili tamamen masrafsız gelir modeliyle çalışacağımız için gelir yönünde endişe duymamanızı gönül rahatlığıyla dile getirebilirim, zaten tanıyanlar biliyorlar ;) Ki otomotiv sektörüyle ilgili azcık bilgiye sahip olan arkadaşlarımızın ne kadar ciddi rakamların döndüğü konusunda bilgisi vardır.

Teşekkürler.