Instagram'da Hikayeler özelliğini kullanarak fotoğraf paylaşmak isteyenlerin 24 saat içinde fotoğraf çekmesi ve bu görüntüleri paylaşması gerekiyordu. Ancak gelen yeni bir güncelleme ile birlikte artık 24 saat sınırı yok ve fotoğrafı ne zaman çekmiş olursanız olun paylaşabileceksiniz.

Instagram kullanıcıları sevindirecek bir adım atıyor. TBT fotoğrafların paylaşılmasına Hikayeler özelliği içinde bugüne kadar izin vermeyen Instagram, kullanıcılara 24 saat sınırı koymuştu. Böylece kullanıcılar en güncel video ve fotoğrafları Hikayeler özelliğinde kullanmak durumundaydı. Ancak kullanıcılardan gelen geri bildirimleri değerlendiren Instagram bu sınırlamayı kaldırıyor. Artık kullanıcılar Hikayeler özelliğini herhangi bir süre sınırına tabi kalmadan kullanabilecek. Ancak bu; Hikayeler'de paylaşılan görüntülerin 24 saat sonra ortadan kaybolması gerçeğini değiştirmiyor elbette!

Hikaye kısmına 24 saatten daha eski bir fotoğraf veya video eklediğinizde, yeni bir tarih çıkartması geliyor. Bu tarih çıkartması ile fotoğraf ve videolarınızın ne zaman çekildiğini gösterebilirsiniz. Hikaye bütünlüğü ile uyumlu olması için bu tarihi istediğiniz gibi büyütebilir veya yerini değiştirebilirsiniz.

kaynak: hürriyet