öncelikle iyi çalışmalar dilerim. yazılarınızın birkaçını okudum. yazılarınızı kısa buldum. daha fazla uzatmaya çalışın. bunun akabinde yazı içerisinde konuyla ilgili yazılarınızı tanıtın bunu yapmak için eklentide kullanabilirsiniz.

yazılarınızda tüm metinler ortaya alınmış. bu hoş durmuyor normal halde bırakmanız daha iyi olur.

askerlik konusunda blog yazıyorsunuz bu hususta askere giderken nasıl hazırlık yapılır ? askere neler götürülmelidir ? askere giderken yanımıza ne almalıyız ? gibi başlıklara değinmeniz faydanıza olur.

bunun dışında atıyorum benim askerliğim Manisa'da herhangi bir yere çıktı. google girip o yer hakkında araştırma yaparım. örneğin manisa .... jandarma birliği nasıldır ? askerlik yapan arkadaşların tecrübeleri şeklinde yazı yazabilirsiniz. tabi bunları araştırarak yazabilirsiniz. bu şekilde bilgi seviyesi yüksek yazılar girdiğinizde o yazılarınız uzun yıllar güncelliğini koruyacaktır.

site tasarımına gelecek olursak. logoyu daha göze hitap eden bir şekilde yapın veya yaptırın. mesela logunun sağ tarafı boş oraya reklam alana kadar tamamını kaplayan dikkat çekici bir logo koyabilirsiniz.

sidebar yani sitenizin sağ alanında bulunan kısım boş. buraları önemli konu başlıklarınızla 1-2-3-4-5-6 şeklinde sıralayarak doldurabilirsiniz.

en uzun site yorumumu yaptım. oda size denk geldi. umarım istediğinizi başarabilirsiniz. :)