Ripple nedir Dijital kripto paraların doğması ile birlikte yeni bir yatırım çağı başladığını ve genç yaşlı, büyük küçük bütün yatırımcıların yöneldiği alanlardan birisi haline gelen ve hızla gelişen bu serüvende bir çok kripto para muadilleri gibi olmak için yarışa girdi. bitcoin, ethereum ve alt coinler olmak üzere e ticaret alanında bir banka yada bir aracıya ihtiyaç duyulmadan ödeme alım satımlarını gerçekleştirebilen kullanıcılar için tasarlanan bu kripto paralar ile alış veriş daha etkin şekilde yapılabilmektedir. Ülkemizde bir yatırım aracı olarak görülen Sanal kripto paralar, milyonerler yaratmayı başardı.



Üretilebilen sanal kripto para ‘dan daha farklılıkları olan, kurulduğu günden itibaren kendisini ödeme Yöntemi şekline tanıtan Ripple, büyük bankaların da desteğini arkasına alarak ilerleyen bir yapıdır. İşletmelerin sürekli küreselleşme yoluna gitmesiyle birlikte, ortaya çıkan alım satımlarda büyük zorlukların meydana gelmesiyle alternatif yöntemlere başvurulan para transfer sorunlarına bir çözüm olarak tasarlandığı düşünülen ripple. gerek ülkemizde gerekse dünyada kullanılmaya başlanan ve geleceği olan bir para transfer yazılımıdır.





Ripple nedir diye sorulacak olur ise;

Oldukça kısa sürelerde para aktarımı sağlayan uluslararası para transfer ağı, olarak tanımladığımız Ripple nedir sorusuna alabileceğimiz bir diğer cevap ise. Dünya piyasalarına iddialı bir şekilde giriş yapmıştı. Doğum yeri Rusya olan ve kısa sürede dünyada büyük bir destek ile karşılan Ripple sayesinde düşük masraflı ve saniyeler içerisinde bir hesaptan başka bir hesaba saniyeler içerisinde para transferi yapılabiliyor. Ripple nedir sorusunun en net cevabı ise; bitcoin, ethereum gibi bir kripto para birimi olarak adlandırabiliriz. Ripple nedir şeklinde sorulan sorulara Popülaritesi günden güne hızla artan kripto paraların dördüncüsü olarak dile getirilebilir Ripple gün geçtikçe güçlendiğini de söyleyebiliriz.



Bitcoin’in ortaya çıkış hikayesini ve nasıl kullanıldığını hatta tarihte ilk sanal para 300 bitcoin ile bir adet pizza alındığını duymuş olabilirsiniz. b bitcoin’in yaratıcıları dahi belkide bu kadar gelişeceğini düşünmemiştir. bitcoin ve blockchain’in deneyleri ve geliştirme aşamaları sırasında ortaya çıkan Ripple şuan için geleceği parlak sanal kripto paralardan bir tanesi olarak anılıyor. bitcoin’in bu kadar hızlı gelişmesi ile ripple’a olan rehavet artışı da oldu.

Ripple nedir ve nasıl bulunur ülkemizde nereden temin edebiliriz ?

Bu konuda en net şekilde söylenecek şey olarak birkaç farklı borsa üzerinden alım ve satımın mümkün olduğu görülüyor. Xrp kısaltmasına sahip olan Ripple kripto parasının alınabileceği yabancı firmalar arasında Bittrex, Poloniex, Bitstamp, Shapeshift isimli borsaların Ripple coin işlemlerinde çok tercih edilen isimler olduğu görülüyor. Altarnatif olarak diğer kripto paralardan farklı olarak Ripple’nin kendi sitesinden alım yapılabiliyor olması geleceğin kripto para yarışına Ripple coin ‘ide dahil ediyor.




Ripple nedir nasıl alınır


Türkiye’de Xrp yani Ripple coin almak isteyen kişiler Öncelikle bitcoin alıp daha sonra dönüşüm yaparak Ripple coin sahibi oldukları ve en çok kullanılan yönteminde bu olduğu biliniyor.

Ripple nedir ve nasıl alınır sorusunun cevabını bu şekilde verdiğimiz gibi yabancı borsalardan alım işlemi de yapabilirsiniz. 8 Milyar dolar işlem hacmine sahip olan Ripple coin gelecekte kripto para yarışında kendisini gösterebilecek mi göreceğiz.



Daha Fazla Detay için Siteyi inceleyebilirsiniz

Web sitesi:http://oksijen.org/
MAKALE Sitesi:http://oksijen.org/ripple-coin-nedir-nasil-alinir/