Yapılan müdahaleler, iyi kötü haberler, gelişmeler, daha fazla acemi alıcının piyasaya girmesi vs. bence kestirememeyi arttırıyor. Şöyle ki eskiden Btc daha az insanda vardı olanların da dilimleri büyüktü. Gün geçtikçe dilimler küçülüyor, al satlar çoğalıyor, değeri artıyor. Her şeyi 3 kişi yerine 3000 kişi belirliyor.

Bence alan herkes bir amaç belirlemeli ona göre hareket etmeli. Mesela ben bu kadar artışa rağmen bugün bile al sat yapmadım ama tanıdığım biri faturalarını al satla ödüyor. Son 20 günden şuana bakarsak ikimiz de kardayız. O kullandıktan sonra Btc aldığım değerin altına düşseydi o kişi karda olmuş, amacına ulaşmış olacaktı ya da ben korkup bozdursam daha fazla kardan zarar etmiş olacaktım. Benim şansım yaver gitti, ben katladım o daha az kazandı dimi? Yine de farkımız o, o parayı kullandı, benim param aracıda. Bu konuda en çok korktuğum ve güvenmediğim nokta da bu. Şuan param aracının elinde çekene kadar kazanmış saymıyorum. Çok yüksek tutar olsa ve daha uzun vadeli düşünsem cüzdanda tutardım herhalde.

Amaca diğer örnek:
DesignTr hocam o yaptığı denemeyle kendine bi hedef koydu, bozdurdu, 27000 tl kazandı. Satmasa ve şimdi düşmüş olsa kaybetmiş olacaktı, bekletse daha çok katlayacakMIŞ ama çekmediği sürece kazanmış da sayılmazdı. Yaşadık gördük, bilsek daha fazlasıyla girerdik ama kestiremiyoruz. :)