Bugün telefonumu sattım. Zaten asker olucaz dedim gerek yok acemiden sonra alırız. Parayı kenara atacaktım ama dedim basayım kriptoya orada dursun. Olan paramla litecoin almıstım zaten buradan takip edebilirsiniz.

Telefondan gelen parayla da (₺800) litecoin alayım dedim. 600 lira civarındaydı. Biraz düşmesini bekleyeyim dedim 850 lira oldu :D Litecoin geçici zirvelerini gördü gibi. Ufak bir düşüş ve durulma yaşar gibi hissediyorum. Başka coin arayısna girdim. IOTA IOTA her yerde herkes konuşuyor. Çoğu insana umut olmus. Peki alınır mı gercekten?

Sanırım mining olayını kaldırmıslar. Ripple ı anımsattı. Transferde hiç bir ücret yokmus; güzel bir yenilik. Microsoft un iota ile calısacagı hatta büyük otomobil firmalarının bile iota ile çalısacagı soylentileri dolasıp duruyor.

14 aralıkta bir toplantıdan bahsediliyor. Bu toplantının sonunda microsoft iota over ya da çalısacagını soylerse 40-50 dolar seviyesini aynı gun gorur diyenler var. Ama olumsuz herhangi bir durumda yok olacak seviyelere düşer. Şimdi bunu onceden kestiremeyiz tabiki.

Fikriniz nedir, ne yapmalıyım sizce? İnfo eksikliğim olabilir. Ekleyin çıkartın yardımcı olun.