mert50356 nın dediğini tam yapmasam da yedeklemeyi gerçekleştirdim. telefon ilk başlarda açılmıştı çok şükür. daha sonra ise telefon iyice sapıttı. 5 sn de bir açılıp kapanıp durdu. kurtarma moduna dahi alınamadı telefon. ben de telefonu teknik servise götürdüm. yazılım yükleyip sıfırlamaya çalıştılar. yazılım da yükleyemediler. sonra telefonu aldığım yere gittim samsung alayım dedim. "senin için zararlı olur" dedi ve telefonu değişim için teslim aldı. şimdi değişim bekliyorum. 5 günlük telefondu oysaki. resmen param ile rezil oldum. telefon değişimden gelsin ilk iş satmak olacak. iphone 7 jetblack garantisi 2 yıldır. kasko da yaptırmıştım.onunla birlikte vereceğim. fiyat tavsiyeleriniz de varsa almak isterim.

4 yıldır iphone 5s kullanıyordum. bu telefonum da aynı sebeple uçtu. yazılım da yüklenmedi. ben de mecburen yeni telefon aldım. belki bir umut bu telefonun bataryasını değiştiririm çalışır.

iphonea kendimi o kadar kaptırdım ki bu telefonun aynı anda şarj olurken kulaklık takılamayacağını düşünmemişim bile. ille bluetooth kulaklık alacaksın. ben bu işte yokum. samsungdan yola devam edeceğim.