Bu konuda satılan hizmet/site/danışmanlık hizmetlerinin özeti(çok vaktiniz yoksa ilk 6 maddeyi okuyun, ilginizi cezbederse devam edin, konu çok uzun!...):

  1. Hali hazırda satış yapan profesyonel bir e-ticaret sitesi veya yeni bir e-ticaret sitesi.

  2. 6 ay yada 18.000 TL ciroya kadar ürün satışı, müşteri desteği, ürün kargolama, sunucu ve site desteği, e-ticaret danışmanlığı, seo danışmanlığı, google adwords, facebook ve instagram sponsorlu reklam danışmanlığı. Sosyal medya danışmanlığı v.s.

  3. Sektörle alakalı püf noktaları, günlük satış yapma ve satış istatistiklerini değerlendirme.

  4. Ürün tedariği ve studyo çekimleri. Ürün tedariği konusunda kapsamlı danışmanlık.

  5. Yurt dışından ürün getirme ve satma konusunda danışmanlık ve yurt içi ürün tedarikçileri.

  6. 4-9 bin TL arasında değişen fiyatlar.


İletişim: Ofis: 0850 532 2334 Cep: 0553 961 8424



Konunun Devamı>>>
Merhaba, 2008 yılından bu yana e-ticaret siteleri için destek veriyorum ve kendi e-ticaret sitelerimi yönetiyorum, şu anda pazarda büyük bir yere sahip olan proticaret.org sitelerinin pek çoğuna(kendileri ücretsiz veya ücretli e-ticaret alt yapıları sunuyorlar) SEO desteğide sundum. 2 yıldır sadece kendi e-ticaret projelerimle ilgileniyorum. E-ticaret çok büyük bir alan, benim profesyonel olduğum alanlar Saat, Bijuteri, Takı ve bazı giyim kategorileri. Giyim ve ayakkabı satmıyorum, benim alanım değil ve iade/geri dönme oranı bana göre yüksek.
Sitelerime ziyaretçi trafiğini öncelikle Sponsorlu Facebook,İnstagram, Google Adwords, R10 sponsorlu, Donanımhaber sponsorlu olmak üzere, işimi görecek hemen her platformda sağlamaktayım. Bazen instagram veya facebook sayfalarınada reklam veriyorum.
Sitelerimi genel olarak Wordpress Woocommerce üzerine kuruyorum, bunun yanında ideasoft, proticaret, opencart gibi popüler alt yapılarıda kullanıyorum. Satış adetim günlük 50-100 adeti geçmediği için genelde Woocommerce ile çalışıyorum.



Ne tür bir hizmet sunuyorum:
Size hali hazırda tamamen bitmiş bir site teslim edeceğim ve en fazla 6 ay yada 18.000 TL ciro(kar değil) elde edene kadar destek vermeye devam edeceğim. Siz siteye ödediğiniz bedel haricinde aylık minimum 3.000 TL reklam bedelinide gözden çıkarmanız gerekmekte. Ürünleri kendi stoğumdan veya piyasadaki DropShip yapan tedarikçilerin stoklarından göndereceğiz, ürün alımı için 6 ay yada 18.000 TL ciroya kadar ödeme yapmayacaksınız.

Bu aşamada ben sizin yerinize müşteri desteği sunacağım, faturalarınızı kesip ürünlerinizi kargolayacağım, reklamlarınızı yöneteceğim, sadece sizin sitenize özel ve yüksek kar oranına sahip yeni ürünler getirip stoklarınıza sokacağım. Ürünler satıldıktan sonra ürün bedelini ve KDV tutarını ayırıp kalan tutarı hesabınıza havale edeceğim.

Veya sizin kendi firmanız üzerinden ödeme alıyorsanız ben sadece müşteri desteği ve ürün stoklarını güncellerim, ödemeler sadece size gelir, siz bana payımı her hafta havale edersiniz.

Size sektörün getirilerini, götürülerini, çok ve az satan ürünleri, hangi tedarikçiden veya toptancıdan nasıl ürün alacağınızı, nerde studyo çekimi yapacağınızı öğreteceğim. Tabi bunları bir oturuşta öğretemem, site hali hazırda kazanırken öğreneceksiniz.

Yani size her şeyiyle bitmiş bir sitenin haricinde, çok yönlü e-ticaret deneyimlerimi, müşteri desteğini ve ücretsiz ürün temini sunuyorum, satıldıktan sonra değil, siz paranızı aldıktan sonra ben ürün bedelini alacağım. N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Sahibinden.com içinde destek vereceğim ve sizin ürünlerinizi o platformlardada satacağım.

Karlılığı yüksek ve Türkiye' de sadece 1-2 yerin satışını yaptığı ürünler pazarlıyorum genelde, buda beni diğer sitelerle çok fazla rekabet etme zorunda bırakmıyor.
Ürün başına kar oranı ortalama 100 TL, ayıracağınız 3.000 TL reklam gideri ile elde edebileceğiniz kar ortalama 3.000 TL, siz ürün teminiyle ve müşteri desteğiyle v.s. uğraşmadığınız için ilk 6 ay yada 18.000 ciroya kadar bütün bu desteği biz vereceğiz. Bu sınırdan sonra ise yeni bir anlaşma yapılabilir.

Reklamlardan anlıyor musunuz veya kendi site ve sayfalarınızmı var, iyi işte, 3000 tl cebinizde kaldı bile!

18.000 TL ciro ortalama 7-9K kar demek, yani site için vermiş olduğunuz ücret çıkıncaya kadar size destek olmaya devam edeceğim. Bu ürüne ve siteye göre ortalama 2-6 ay sürer. Net bir şey diyemem çünkü her sitenin ürünü ve satışı farklıdır!



Bu hizmetin bir garantisi varmı?:
Size almak istediğiniz sitenin günlük istatistiklerini sunacağım, nereye ne kadar reklam verildi ve hangi ürünler satıldı, hangi gün kaç para kar elde edildi, siz hali hazırda kar eden bir siteyi tüm hizmet ve haklarıyla satın alıyorsunuz. Ben ümit satmıyorum! Ben bir siteyi tüm hizmetleriyle birlikte satarken tüm tecrübeyide size aktarmayı vaad ediyorum!

Her hangi olumsuz bir duruma karşı yazılı anlaşma, veya noter tasdikli anlaşma elbette yapılabilir. Bende bunu öneriyorum. Benimle tanışın, sitelere bakın, istatistikleri görün, her şeyi detaylıca konuşun ve işinize gelirse çalışalım! Sonra ne siz üzülün nede ben arkadaşlar...

Bu işin bir kazanç garantisi varmı?
Ben bir site, hizmet ve tecrübe sunuyorum, elde edebileceğiniz gelirleride günlük, haftalık, aylık görmenizi sağlıyorum, size bir çok şey sunuyorum yani. Ben google aramalarından müşteri sağlamıyorum veya sitelerimde adsense yok(ki beni banlasın), 10 yıldır bu işi yapıyorum, paran varsa ve doğru yere reklam verirsen istediğin ürünü satarsın, olay aslında bu kadar basit. Onun için ben sadece site, hizmet ve danışmanlık satıyorum, alacağınız sitenin maliyetini en fazla 6 ayda çıkarabileceksiniz vede hiç bir yerden satın alamayacağınız tecrübeleri ve danışmanlık hizmetinide size sunuyorum.

Havadan konuşmuyorum, şöyle olursa böyle olur, şunu yaparsan şu kadar kazanırsın değil, her şeyi pratikte gösteririm, e-ticarete ilginiz varsa ve bu işi yapabilecek paranızda varsa para kazanırsınız.

Bir site kurmakla, pazar analizi yapmakla, neyi nerde ve ne kadara satacağınızı düşünüp araştırmakla uğraşmayacaksınız, bankalarla pos anlaşması veya kargo anlaşması yapmaklada uğraşmayacaksınız, işi temelinden öğrenip para kazanacaksınız, bir çok insan bu işe bin bir hevesle giriyor ve işi öğrenene kadar olan parasının yarısını alt yapıya harcıyor, neyi nasıl satacağını düşünürken alt yapının ikinci taksidi geliyor ve bu siteler malesef kapanıyor!



Bunu neden yapıyorum?:


Elbette hayır için yapmıyorum, amacım para kazanmak arkadaşlar, ben hali hazırda satış yapıyorum, her sitemden kazanıyorum, ama sizide olaya dahil ederek hem daha fazla kazanacağım hemde siz bu işi öğrendikten sonra benden ürün almaya devam edeceksiniz. Bu işler böyledir, önce bir çift çorap satarsın, sonra çorapçı dükkanı açarsın, vizyonun ve paran varsa çorap fabrikası bile açarsın! Sizin ödeyeceğiniz 9.000 ile siz bir kaç aylık ürün masraflarınızı bile karşılayamazsınız?! Ürün tedariği veya satın alımıyla alakalı ilk etapta uğraşmanıza gerek yok.

6 ay sonra ne olacak!:
6 ay sonra veya siz 18.000 TL ciroya ulaştıktan sonra siz hala firma değilseniz ben sizin yerinize gene işinizi yaparım, yani stoklarınıza ürün sokarım ve satarım, müşteri desteği ve kargolama yaparım ama karınızın yarısınıda alırım! Hiç bir şey bedava değil malesef. Eğer bu işe hevesiniz yoksa zamanınızı bence boşa harcamayın, yazıktır!

Sunulan/Satılan Hizmetler:
1. 1 adet Wordpress Wocommerce ile hazırlanmış e-ticaret sitesi
Site İçeriği:

  • Özenle hazırlanmış profesyonel site

  • İyzico veya Payu kredi/banka kartı ödeme modülü

  • Sürat kargo ve PTT kargo anlaşmalı kargo modülü

  • Faturalarınızı yazıcıdan çıkarabilmeniz için Fatura modülü

  • Diğer eklentiler ve ek hizmetler v.s.


2. 6 ay veya en fazla 18.000 gelire kadar müşteri desteği
3. E-ticaret üzerine tüm tecrübeler.
Lütfen aklınıza takılan bir şey olursa beni arayın, ofis: 0850 532 2334, gece 12:00 kadar arayabilirsiniz.

Site satış seçenekleri:

Seçenek 1: Site için istenen fiyat : 9.000 TL Yukarıda bahsedilen tüm hizmetler. Buna hali hazırda satış yapan bir site dahil(aylık minimum 2k gelirli bir site).
Seçenek 2: Site için istenen fiyat : 6.000 TL Yukarıda bahsedilen tüm hizmetler dahil, sadece site henüz satış yapmamış yeni bir site.
Seçenek 3: Site için istenen fiyat : 4.000 TL Yukarıda bahsedilen tüm hizmetler dahil, sadece site yeni ve kendi firmanız üzerinden satış yapmanız gerekecek, yani ürün tedarik ve gönderimi, kargola ve müşteri desteğine karışmıyorum.
Sitenin aylık getirisi: Değişiyor
Sitenin açılış tarihi: Alacağınız siteye göre değişkenlik gösteriyor.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Takı,Bijuteri v.s.
Günlük hit sayısı: Sponsor
Ziyaretçi kaynağı: Sponsor
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümüyle satılık
Hosting dahil midir: Evet (sadece 1 yıl)
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Konu eksik olabilir, veya eksik/hatalı olabilir, güncelleyeceğim!