MakaleAl.Net Farkı ile Bu kez de Haber sitelerinize özgün haber ve içerik üretiyoruz.





Haber Sitelerinize uygun şekilde " LİSANSLI" olarak en az 4 yıllık en fazla 9 yıllık tecrübesi olan Muhabirlik ve Köşe yazarlığı yapan insanlardan Sarı Basın Kartı mevcut gazetecilerden haber almak ister misiniz ? Kendi haberlerini kendileri yazıyor. Hiç bir kurum ve kuruluştan copy/paste yapmadan % 100 özgün bir biçimde haber yazan muhabir, editör ve köşe yazarlarımız tarafından yazılmaktadır. Kadromuz hali hazırda 4 kişilik ve hepsi de haber ajanslarında ve gazetelerde çalışmaktadırlar.



Sosyal medya da Ya da diğer mecralarda yayınlanan Son dakika haberlerinin takibini yapıp. Haberlerden sadece resimleri ve bilgileri alarak gazeteci ve muhabir arkadaşlarımız tarafından kendi el yazıları ile yazılıp web sitelerinize eklenmektedir.




Yurt içinde yada Yurt dışında olan tüm güncel olayların takibi titizlikle yapılarak İlçe haberlerin dahil yazımını gerçekleştiriyoruz. Bu alanda profesyonelleşmiş ekibimiz ile yerel beledeyelerde olan biten herseyi takip ediyor kendi yazdıklarımız ile harmanlıyoruz. Yerel Haber siteleriniz Habersiz kalmasın




Haber Paket Fiyatlarımız Aşşagıda verilmiştir. Şuan ki paketler dışında sayı değişikligi isterseniz eger iletişim yollarımızdan.

Mail: mertmukan@gmail.com
Mail: wmmedya@gmail.com
Telefon: 0534 072 63 35
Skype: interwebdex