PremiumAjans adlı üyeden alıntı

Türk borsaları, yabancı bahıs sirketleri gibi çalışırız unutmayın. ilgi alaka gostermeliktir daha ötesi yok..btc kuru,binance de 50.400 tl, koinekste 54300 tl..arada kı fark bu..şimdi bizim acemiler diyor ki, ne alakası var canım satıcı ve alıcılar belirliyor kuru..yok öyle birsey guzel kardesim. bu sistemleri kurup dunya kadar yatırım yapan bu borsalar, sizden alacakları, al satlarınızdaki komısyon oranlarını dusunerek girmediler bu işe ,dünya kadar tilkilik dönuyor içeride.... aklınızın bir köşesinde kalsın bu söylediklerim......zeki olan adam durumu anlar, alış satış emirlerine baksın herkes dikkatlice , tabı bunu uzun yıllar ben gibi borsa da işlem yapan arkadaslar anlayabılır..adam lar kendi btc lerini satıyor olay bu..alıyor binance den yada farklı yabancı borsa dan 50 k ya btc , kendi borsasında satıyor en uygun fiyat olan 54 k dan..gunde 10 defa yapsa bu işi 40-50 k para yapar.. ortada tampon görevi gören bir kaç tane bot yapıyorlar emirlerde,, millet tampona bakıp yön veriyor kendıne..bu arada dısarıdan ucuza aldıgı btc leri, satış emirlerinde en uygun fiyattan satıyor..

Gidin yurt dısı borsalarda işlem yapın kardesim..alın 1 btc yi 50 k dan, getirin burda turk borsasında 54 k ya satısını yapın..bu işi bu şekil yapanlar şimdi mercedese biniyor..bizim millet hala ekrana baksın, alıyor ordan 100 tane dogecoin, acaba 1 dolar olur mu, zengin olurmuyum..büyük düşünün beyler, tum gun ekrana bakarak zengın olunmaz..trade yapacaksınız..gidin okuyun,ogrenin,arastırın,kendinizi geliştirin...hala bir borsaya nasıl uye olacagını bılmeyen adamlar var, üye olamıyorsan zaten bırak bu işleri yapma kardesim

Herkese Bolsans

Parayı yurtdışına nasıl çıkarıyorsun? cex.io deme zaten komisyonu tr piyasasından pahalı oluyor. Başka bir yol biliyorsan söyle kardeşlerin faydalansın.