koraybrs adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi normalde para ihtiyacim yok ticarette ,pazarlama olarak 45 yasindayim 20 yilim ticaretle gecti. halen daha ticaretle ugrasiyorum . bende döviz isi yapiyorum . alim satim internet üzerinden. ekstradan heyecan vercek bir proje daha yapmak istiyorum bende forumlarda kafama uygun bir internet sitesi satan varmi diye ararken ilgimi ceken konulara bakiyorum ...umaraim iyi bir arkadas bulursunuz . basarilar diliyorum


Çok teşekkürler hocam. Sosyal medya uzerinden aylik 10k uzeri kazanan kisiler taniyorum. Yani dogru kisiyi bulabilirsem kendisi de bende kazanacagiz. Kisisel menfaatler tabii ki onemli fakat her şeyde bu ön plana alinmaz. Bazen bir insana duyulmasi gereken guven kisisel menfaatlerden cok daha onemlidir.

Yani guven duydugum biriyle mi calisirim yoksa bana daha cok kazandiracak biriyle mi ikileminde kalirsam güven duydugum biriyle calisirim. Iş ögretilir. Yani ben de anne karninda öğrenmedim bunu. Kendimi cok farkli alanlarda gelistirdim. 2 dil biliyorum vs.. vs.. o yüzden zorlu bir seçim olacak. Umarim bulurum.

Tesekkürler güzel yorumunuz icin