Bismillahirrahmanirrahim,


Herkese merhaba, paravan blog hizmetini en ince ayrıntılarına kadar ele aldık, sizlere bu hizmeti nasıl en iyi şekilde sunabiliriz diye ekibimizle düşünürken bir web sitesi oluşturma fikrine yöneldik. Sitemiz üzerinden her bütçeden kişilere kelimesine ve sektörüne oranla alt yapı kurabilmesi için paravancenter adından bir platformdan sizlere bahsedeceğiz. Paravancenter.com, 11.01.2018 tarihinde kurulan ve geçmişe dayalı 2 aylık süreç içerisinde müşterilerinden olumlu geri dönüşler almış paravan blog hizmetinin sunulduğu sistemdir. Sistemimiz şuan beta aşamasında olup, illaki eksikliklerimiz olacaktır. Bunları da sizlerden gelen talepler doğrultusunda güncelleyerek çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. Öncelikli olarak sitemizi ve sizlere sunulacak olan ekstra özellikleri aktaralım.

[COLOR=#16a085][SIZE=3]Paravancenter.com'a Girmek İçin Tıklayınız[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=5]Paravancenter.com Özellikleri[/SIZE]
Kendi Paketini Oluşturma İmkanı
Herkesin aynı bütçeye sahip olmadığını ya da aynı çalışma prensibini düşünerek hareket etmediğini biliyoruz. Her iki anlamda da sizlere ihtiyaç duyacak olduğunuz paravan blog hizmetini çeşitlendirdik. Dilerseniz kendi paketini oluştur bölümüne giriş yaparak, bizlerin hazırladığı paketlerin yanı sıra sizde paket yapabilirsiniz. Sistem’de paket oluşturma ve tutarı görüntüleme anlık olduğu gibi, siparişlerinizin bizlere ulaşması da anlık işlemektedir. Dolayısı ile sabah 9 ile 6 arasında geçilen siparişler hakkında aynı gün sizlere geri dönüş sağlayarak iletmek istediğiniz detaylarınız var ise bunları alıyor ve işleme alıyoruz.
Mevcut Paketleri Değerlendirebilirsiniz
Sistemde yer alan standart, midi ve premium paket olarak araştırmalarımız sonucunda sizlere sunduğumuz paket türleri de ilginizi çekebilir. Bu paket türlerini oluştururken sektör yoğunluna göre veri topladık. Örn; oyunlar kelimesinde yükselmek isteyen birinin alacağı paravan blog hizmeti kendi teknikleri dışındaysa premium olmalıdır. Zor ve rakiplerinizin sürekli hareket halinde olduğu sektörlerde daha çok emek sarf etmek ve daha güçlü durmak gerekecektir. Diyelim ki “minecraft oyunu” hakkında bir siteniz var ve yükselmek istediğiniz “minecraft oyunları” kelimesi olsun. Böyle bir kelimede ve sektörde sizler için standart paket ilk sayfalara gelmenize yardımcı olabilecek kalitededir.Aranma hacminize ve kelime yoğunlunuza göre paketleri seçerek ilk adımı atabilirsiniz. Bu konuda SEO uzmanlarımızdan ücretsiz bir şekilde destek alabilir ve sizlere öneri de bulunmalarını talep edebilirsiniz.
Üye Kontrol Paneli
Diyelim ki sipariş verdiniz ve artık her şey hazır. 1 hafta bizlerin hazır süreci de geçtikten sonra sizlere bir üye kontrol paneli iletiyoruz. Bu panel üzerinden herhangi bir aksaklık yaşamadan siparişiniz de yer alan tüm paravan blogların durumlarını görebiliyorsunuz. Bu sayede hangi sitenize hangi çalışmanın yapıldığı ya da devam ettiğini panel aracılığı ile görebilirsiniz. Üye kontrol panelinde yer alan zaman akışı ifadesinde ise yine sizlere yapılan çalışmalar anlık olarak müşteri temsilcimiz tarafından yansıtılmaktadır. Dosyalar adında açılan özel bölümde ise siparişiniz tamamlandığında indirebileceğiniz raporunuz bulunmaktadır.
Bootstrap Tasarım
Hem paravancenter.com’u hem de paravan siparişi geçtiğiniz bloglarınızı tamamen responsive destekleyen temalar ile açıyoruz. Bizler sitelerinize kendi sitemiz gibi bakarken, kullanıcı odaklı analiz ederek de sizlere ana sitenizden daha güzel olabilecek bir paravan alt yapısı kuruyoruz.
Özgün İçerikler Hassas Olduğumuz Nokta
Bir paravan blogun gerçekten amacını taşıması için kaliteli olması gerekmektedir. 1 site kurup içerisine 10-20 yazı girip aynı makaler ile alınan backlinklerle kasılmış bir paravanın sizleri yükseltme ihtimali yoktur. Bunun yerine kurduğumuz paravanların her birine siparişte yer alan tutar kadar bir makale girişi sağlıyor, 2 ay bu sitelere bebek gibi bakıyor, tamamen bir birinden farklı olacak makaleler ile de backlink desteği veriyoruz. Örneğin bir forum tanıtımda kullanılan 40-50 kelimelik bir yazıyı dahi, başka bir yerde kullanmıyoruz. Tüm çalışma tam anlamıyla özgün içeriklerden oluşturularak sizlere siteleriniz teslim edilmektedir.
[SIZE=5]Paravancenter.com Üye Panelinden Ekran Görüntüleri[/SIZE]
[SIZE=5]

[/SIZE]


Madde 1 = Sistemde kayıtlı olan bilgilerinizin bulunduğu alandır. Kullanıcı adınız sizlere özeldir ve paylaşılmadığı takdirde kimsenin erişme imkanı yoktur. Mail adresiniz ise bizlerle irtibat kurulan mail adresidir. Sipariş detayı ise paket halinde ya da özel olarak vermiş olduğunuz siparişin içeriğini yansıtmaktadır.
Madde 2 = Bu alanda çalışmanızın ne durumda olduğunuz kontrol edebilirsiniz. Sipariş detayınız da yazan her madde burada yer alacağı gibi, hangi işlemin hangi aşamada olduğunu da buradan görebilirsiniz. İşlem tamamlandığı zaman, tamamlanan tarihi bulabilmeniz mümkündür. İşlemin ayrıntıları “zaman akışı” bölümünde sizlere aktarılmaktadır.


Madde 3 = Zaman akışı alanı yapılan işlerin detaylı olarak sizlere aktarıldığı bölümdür. Örn; alınan tanıtım yazılarının raporları bu sayfa üzerinden sizlerle paylaşılmaktadır. “Çalışma İşleyişi” alanında yer alan ve tamamlanan işlerin detayları bu panelde sizlere aktarılmaktadır.


Madde 4 = İçerik kontrolü sayfası ilk “hesabım” sayfasına girişte ağır işlemektedir. Bunun nedeni sorgulamaların cache üzerine alınması ve tekrarı halinde sorgu oranının azalmasıdır. 2 veya daha fazla girişlerinizde hızlı bir şekilde siparişiniz de yer alan tüm paravanlara en son girilen 5 içeriği, tarihini ve saatini bu alanda bulabilirsiniz. Tek tek sitelere girip kontrol etmek istemeyenler için pratik bir panel sizleri karşılıyor olacaktır. İlginizi çeken konulara ise yine bu panelden tek tıklama ile ulaşabileceğinizi de unutmamalısınız.


Madde 5 = Her şey yolunda gittiğinde ve işlemlerin sonuna geldiğimizde ilgileneceğiniz alan burası olacaktır. Bu panel üzerinden siparişinizin raporunu .zip olarak indirebilir ve herhangi bir şekilde kaybetseniz bile yine buradan raporunuza ulaşabilirsiniz.

[SIZE=5]Paravancenter.com Nasıl Çalışır?[/SIZE]









  1. Öncelikli olarak sitemizde hazır paketler adı altında 3 ana paket yer almaktadır. Bunlar sektörünüze göre düşükten yükseğe doğru rakiplerinizle yarışabilmek için ideal paket olarak sizlere sunulmuştur. Bizlerin önerileri doğrultusunda hareket etmek isteyen kişilerin sektörüne ve yükselmek istediği anahtar kelimeye oranla hazırlanacak olan paketi bizler belirtiyoruz.

  2. Ben hazır paket istemiyorum! diyen kişiler için de “kendi paketini oluştur” sayfası üzerinden SEO tekniğinize uygun bir şekilde dilediğiniz paravan blog paketini hazırlayabilirsiniz. Bu alanda istediğiniz sitenin özelliklerini yine sizler belirliyor, bizler ise size istediğiniz siteyi sunuyoruz.

  3. “Paket seçimi tamam, siparişim hazır.” dedikten sonra ilgili sayfadan siparişinizi bizlere iletiyorsunuz. 09:00 – 18:00 saatleri arasında bizlere gelen siparişler için müşterinin bırakmış olduğu irtibat bilgilerinden aynı gün dönüş yaparak sektörünüzü, anahtar kelimenizi vb diğer detayları alarak çalışmaya başlıyoruz.

  4. Çalışma sipariş verdikten ve ödeme yapıldıktan 1 hafta sonra işleme alınmaktadır. 1 haftalık hazırlık sürecimiz siparişinize ve sizlerden aldığımız detaylara oranla makaleleriniz hazırlanıyor, domainleriniz alınıyor, ip adresleri belirleniyor ve 1 haftalık süreç işinizin aksamaması için bizlere yeterli oluyor.

  5. 1 haftalık süreç içerisinde paravan bloglarınıza çalışmaya başlandığında sizlere üye kontrol paneli sunuyoruz. Bu panel üzerinden tüm siparişinizi kontrol etme şansına sahip oluyorsunuz. Detaylar: ekran görüntüleri

  6. Çalışmaya başlandığı günden itibaren her hafta sitenizde farklı işlemler, alınan hizmetin detayları uygulanıyor ve bunlar sizlere kontrol paneli aracılığı ile sunuluyor.

  7. 2 ay sonunda ise siparişiniz sizlere teslim edilerek yorumlarınızı alıyoruz.



[SIZE=5]Eski Konumuza Aşina Olan Kişiler İçin Yapılacak Çalışmaların Sıralaması[/SIZE]


[FONT=Arial Black]İşlem 1[/FONT]
Tarafınıza ait seçilen paravan sayısı kadar domain godaddy üzerinden kayıt ediliyor.
[FONT=Arial Black]İşlem 2[/FONT]
Kayıt edilen her domain için farklı c class ip ve hosting tarafımızdan sağlanıyor. (Hizmet teslim edilene kadar siteler bizim sunucularımızda barınıyor)
[FONT=Arial Black]İşlem 3[/FONT]
Sitelerinizin her birine wordpress kurulumu yapılarak ücretli – ücretsiz wordpress temaları seçiliyor ve logosundan, footer yazısına kadar en ince detayına kadar hazırlanıyor. Bu aşamada anahtar kelime ve yan kelimeleriniz ile ilgili araştırmalarda yaparak siteye yön veriyoruz.
[FONT=Arial Black]İşlem 4[/FONT]
Araştırılan anahtar kelimeler ve site içeriğinize göre her siteniz için 30-60 ya da 120 adet seçilen sayıya oranla %100 özgün 200 ile 300 kelime arasında makaleleriniz hazırlanıyor.
[FONT=Arial Black]İşlem 5[/FONT]
Hazırlanan bu makaleleri 2 aylık süreç içerisinde günde 1 adet ya da 2 adet paketinize bağlı olarak sitelerinize zamanlıyoruz. Hakkımızda ve iletişm gibi sayfalarda bu aşamada yapılıyor. Yazı girişleri yapılırken seo alanlarınız ve tüm ek alanlar doldurulmaktadır.
[FONT=Arial Black]İşlem 6[/FONT]
Paravanlarınızın ana sitenizi destekleyecek önemli unsurlardır. Bu yüzden 2 aylık süreçte bunlara 2 haftada 1 adet haber sitesinden alınan tanıtım yazıları ile güçlendiriyoruz. Her site için 4 tanıtım almış oluyoruz.
[FONT=Arial Black]İşlem 7[/FONT]
Sadece tanıtım ile kalmıyor, Her site için belirlenen oranla forum tanıtımı, imleme, wordpress blogu ve bu işlemlerin her birini tamamen özgün makaleler ile 2 aylık süreçe bölerek yapıyoruz.
[FONT=Arial Black]İşlem 8[/FONT]
Açılan wordpress bloglarının her birine 5'er adet forum tanıtımı ve 5'er adet imleme çalışmasını da yapıyoruz. Paravan'ın paravan olarak nitelendirilen 30 siteye toplamda 150 adet backlink sağlanmış oluyor.
[FONT=Arial Black]Etkisi nasıl olacak ?[/FONT]
Paravan bloglarınızdan üst seviyede bir etki görmek istiyorsanız ilk 4 hafta her hangi bir şekilde link çıkışı yapılmayacaktır. 6. Haftada sizlerden ana sitenizde hangi kelimenizde yükselmek istediğinize dair bilgi alıyor ve paravan bloglardan ana sitenizi ilk besleme çalışmasını bu süreçte yapıyoruz. Ardıdan 8. Hafta sizlere teslim ederek nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve nasıl ilerlemeniz gerektiğini de izah ederek paravan blog çalışmamızı sonlandırıyoruz.
[FONT=Arial Black]Tüm bu çalışmanın sonucunda;[/FONT]









  • x adet harika, seo alt yapısı yapılmış, x civarında backlinki olan güçlü paravan bloglara sahip olabileceksiniz.

  • x paravanın yanı sıra 150 backlinke sahip x wordpress blogu elde edeceksiniz.

  • Bu siteler tamamen sektörünüzle ilgili olduğundan dolayı banner reklam dahil olmak üzere her türlü ana sitenizi desteklemek amacıyla kullanabileceksiniz.

  • Sektörel backlink bulmanın ne kadar zor olduğunu ve bu backlinklerin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorsanız şayet bu paravanlar sizleri kurtaracaktır.

  • ! Büyük sitelerde ilk sayfayı kapatan sitelerin en önemli özelliklerinden biri güçlü bir paravan alt yapılarının olmalarıdır.

  • ! Bir çok sektörde tanıtım yazısı ve backlink almak zor bir hale gelmiş iken sizlerinde doğrudan sektörünüzle alakalı sitelerden backlink alabiliyor olmanız her zaman + değere sahiptir.

Paketler farklı olduğu için rakamlar x olarak belirtilmiştir.
Çalışmanın hazırlık süreci: [COLOR=#27ae60]1 hafta[/COLOR]
Çalışmanın teslim süresi: [COLOR=#27ae60]37 ya da 67 gündür. [/COLOR](seçilen pakete oranla değişiklik gösterir.)
Çalışma başında alınan domainler 2 aylık sürecin sonunda müşteriye godaddy hesabından transfer edilmektedir. İstenilmesi takdirde hostin ve taşıma işlemleri için yardımcı olunarak ek süre tanınabilmektedir.

[COLOR=#16a085][SIZE=3]Paravancenter.com'a Girmek İçin Tıklayınız[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=5]İletişim Bilgilerimiz[/SIZE]


[SIZE=3]Mail Adresimiz: [/SIZE]info@paravancenter.com adresinden mail yoluyla bizlerle bağlantı kurabilirsiniz.
[SIZE=3]Skype: [/SIZE]Skype üzerinden detaylı görüşmek isteyen kişiler iletisim_1192 adresinden bizlere ulaşabilirler.
[SIZE=3]Whatsapp ya da Telefon: [/SIZE]Whatsapp ya da telefon üzerinden bizlere ulaşmak isteyenler için numaramız: 0541 263 62 19


Ödemeler iş başında alınmaktadır. Ödeme yöntemleri: havale, eft ve kredi kartıdır.