KDOGAN adlı üyeden alıntı

Organik ve otomatik sosyal medya çalışmaları yapın.
Unutmayın, önceliğiniz dikkat çeken içeriklerle sosyal medyadan hit çekmek.
Sosyal hesaplarınızı büyütün.
1 içeriği yalnızca 1 kere paylaşmayın. 80 içeriği 1 yıl boyunca düzenli paylaşın.

Başlıklarınızı oluştururken, hit alan anahtar kelimeleri de içine dahil etmeye çalışın.

ÖRN:

Anahtar kelime: En Çok Okunan Aşk Kitapları

Başlık: Okuyanların Elinden Bırakamadığı En Çok Okunan Aşk Kitapları

ÖRN2:

Anahtar kelime: En Çok Oynanan Online Oyunlar

Başlık: 2018 Yılında En Çok İlgi Gören ve Oynanan 10 Online Oyun

Bu başlıklardaki kelimelerde Google sizi zaten çıkarır. İlla ki tam anahtar kelime çalışmanızın bi' mantığı yok. Bu sadece rekabete sokuyor artık. Bu sistemi değiştirdiler.

SEO bütünseldir. Sosyal medya hesaplarınız 100bin 200bin 300bin olacak zamanla. İçerik sayınız da 1000'e ulaşacak. Kullanıcılarınıza günde 10 içerik sunsanız, saatte 1 şeklinde ayarlasanız, zaten yeterli hiti sürekli tekrar etmediğiniz içeriklerden alırsınız. Hem hit gelir hem de Google'da anahtar kelimelerinizde yükseliş yakalarsınız.

Üstelik başlıklarınız çıktığı sıralardan kolay kolay da düşmez. Çünkü backlinkleriniz sosyal medyadan geldiği için silinmez.

Reklamları aktif kullanmayı ihmal etmeyin.

Forumda kontör bozan arkadaşlar var. Onlardan kontörlerini alın ve %50 şeklinde bozun. Bu kontörleri Facebook'a yükleyin. Günlük 10 TL gibi bir ücretle tanıtım yapmaya başlayın. İnstagram ve Facebook'u bir arada kullanabilirsiniz. Bunun size maaliyeti 5 TL kadar olur ancak.

Diğer yandan Tumblr gibi aktif mecralarda profilleriniz bulunsun. Tumblr çok etkili bir mecradır. İnstagram çok aktif olmanıza gerek yok. İlerleyen dönemde İnstagram'a yoğunlaşırsınız. Şimdilik sadece reklam kullanın orada.

Unutmayın, siz işinizi sever ve insanların sevebileceği içerikler üretirseniz, insanlar da sizi sever ve buna uygun olarak geri dönüşleriniz sağlam olur.

Siteye direkt girişleriniz arttıkça web siteniz sadece Google'dan değil, adres çubuğundan artan girişlerle de yükselir. Google direkt girişlere önem verir. Tabii organik olduğu sürece.

Sitenize direkt giren kullanıcılar sayfalarınızı gezmeden edemez. Google sayfa dolaşımlarına önem verir. Tabii organik olduğu sürece...

Google sosyal linkleri uzun süreli olduğu için sağlıklı bulur. Az etki eder ama uzun vadede muhteşem bi' etki yakalarsınız.

Bir müddet sonra otoriter bir siteniz olur. Bu size attığınız her içerikte ilk 3'ten girmenize olanak sağlar.

Bu ve benzeri sayılamayacak kadar çok SEO teknikleriyle kullanıcı deneyimine önem veren bir siteyi muhteşem yerlere taşıyabilirsiniz.

Bütün bunlar sizin elinizde.

Bu arada sabah sabah forumda günaydın, nasılsınız yazacaktım, kendimi burada buldum. İyi oldu galiba :D

İyi çalışmalar :D


Günaydın hocam :D
Öncelikle çok iyi tavsiyeler olmuş, elinize emeğinize sağlık. Ama kontör meselesini anlamadım. 5 lira verip 10 liralık kontör alabileceğimiz birilerini bulup kontör aldıktan sonra bunu facebookta mı kullanacağız? Facebook’ta kontör ile reklam mı veriliyor