eline sağlık. çok güzel noktalar. bizde yazıyoruz hobi olarak ama 350 yazı, günlük 700 kişi gerçekten az bir rakam. sizin yaptığınız yanlışlarda olabilir. lakin yazıyı video ile desteklemek çok güzel olur ama bu işleri ilerletebilmek için ekip şart.

tek bir kategoriyi bütünüyle ele alan bir site açmak, hem sizi yormaz hemde kaliteli bir ansiklopedi oluşturmuş olursunuz. gerçekten bu mantıklı bir yaklaşım. para kazanamıyorum demişsin fakat ciddi manada yazarak para kazanan bir çok örnek var.

insanları ilgilendiren bir kategori düşünün. mesela sadece mesaj paylaşan siteler. sevgiliye mesajlar, cuma mesajları, doğum günü mesajları, kandil mesajları ve benzeri bir sürü içerik oluşturuyor. belirli gün ve haftaların listesi çıkartılıp onlar içinde mesajlar yayınlanabilir. bu kategoride özgün bir site kurulup gerekli seo çalışması yapıldığında neden başarılı olmasın? 14 şubat sevgililer günü yaklaşıyor. 14 şubatta insanlar google da mesaj arayacak. ciddi bir hit artışı kaçınılmaz olacaktır.

işin aslı sitenizi merak ettim. yazınızdan araştırmayı ve bu işi seven biri izlenimi verdiniz. bence pes etmemelisiniz. daha fazla araştırıp nerede yanlış yaptığınızı gözden geçirip devam edin. insan bu hayatta sevdiği işi yapmalı.