Merhaba WM Aracı Üyeleri;

Çiçeği burnunda yatırımcı platformumuz Paratic Piyasalar'ı WM Aracı içerisinde daha önce tanıtmıştık.

Bugün itibari ile sitemizdeki fiyatlarını verdiğimiz tüm enstrümanları webmasterların kendi sitelerine ekleyebilmesi için "sitene ekle" sayfasını aktif ettik. Forumun bu bölümünden duyurmak istedik.

Araçlarımızı ister haberlerinizin, makaleleriniz içerisine; istersenizde sitenizin sidebar ve diğer bölümlerine rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Responsive olarak tasarlandığımız araçlar eklediğiniz alana tam yerleşecektir. İlaveten araçlar içerisinden kendi sitemize 1 adet "no follow" bağlantı verdik. Bu sayede sitenize SEO açısından hiçbir olumsuz etkisi olmayacaktır.

Sitenize Canlı Kripto Paralar, Döviz Kurları ve Altın Fiyatları Eklemek için Tıklayın!



Araçların içerik içerisinde nasıl durduğunu merak ediyorsanız kendi sitemizden örnek bir sayfa: https://paratic.com/cin-horoz-yili-bitcoin-neler-yasadi/

Paratic Piyasalar sürekli gelişen bir platformdur. Sitene ekle sayfasının ilk adımı olan bu sayfaya kısa sürede farklı araçlar, fiyat grafikleri ekleyeceğiz. Yine wordpress için eklentiler yazacağız. Araçlarla ilgili tüm gelişmeleri bu konuyu güncelleyerek ilgili arkadaşlara duyuracağız.

Sitesine eklemede herhangi bir sorun yaşarsanız, konu altından yazabilirsiniz. Yardımcı olamaya çalışırız.

Hepinize İyi Çalışmalar...