Sizin eğer yazmaya kabiliyetiniz varsa acele etmenize lüzum yok... Paralı veya parasız yazarların yapacağı işi kendiniz de yaparsınız. 2 yazar bulup kendinizle beraber 3 kişilik ekiple 1 haftada yapacağınız işi 3 haftada yaparsınız... Ama yaparsınız ve bu şekilde de ilerleyebilirsiniz.

İnsanlar artık istismar edilmekten bıktılar. Çok da haklılar. Verilen bir emek var ve iyi ya da kötü karşılığını istiyorlar. Sizin gönüllü yazmasını istediğiniz kişiler de zaten karşılığında para istiyorsa istedikleri ücret çok cüzi olacaktır. Yoksa zaten çok iyi paralar zaten kazanabilecek birine ücretsiz yazmak teklif dahi edilmemeli.

Ancak, önereceğiniz tek şey yazı karşılığı para olmayabilir. Örneğin ben şu an şu metodla 2 kişiyle çalışıyorum: Yazıkları yazıdan elde ettiğim gelirin %75'ini yazan kişiye veriyorum. Şartım da sadece adsense ödemesi aldığım zaman kayıtlara bakarım. O zaman dilimine kadar sadece onun yazısından gelmiş olan kazancın %75'ini veririm. Bir nevi ortaklık gibi bir şey ve bunun için karşılıklı güven tesisi şart.

Ekleme:

Siteye baktım da, yetkili alım ilanını gördüm... Bayağı bol keseden gönüllü arıyormuşsunuz. Bir de elma, armut mu alıyorsunuz Allahaşkına? Tane nedir? 2 tane editor, 3 tane redaktör falan... İnsanlara birey muamelesi yapın, manav tezgahındaki metaymış gibi davranmayın, sonra size bir şeyler vermelerini bekleyin. Lütfen...

https://www.6tel.net/2018/02/14/sitemize-yetkili-alimlari-baslamistir/