Konu başlığı dikkatinizi çekti, bu kadar iddialı bir başlıktaki film dizi teması ne olabilir dediniz ve konuya girdiniz. Aklınızda ki tüm film & dizi temalarını unutun ve Wpdeo Rise teması ile tanışın...

Sektördeki öncülüğümüzü daha önce [COLOR=Red]Yıldız film scripti[/COLOR] ile kanıtlamış bir firma olarak yine en iyisini yaptığımızı iddia ediyoruz ve bu iddiamızda o kadar eminiz diğer tüm wordpress tema ve eklenti yazarlarına buyurun [COLOR=red]HODRİ MEYDAN![/COLOR] Daha iyisi sizde varsa satış konusu altından bize meydan okuyabilirsiniz! DİYORUZ!!

[COLOR=red]Film & Dizi Wp temaları[/COLOR] içerisinde ve Tasarım konusu hariç ( Tasarım güzelliği göreceli bir kavram olduğu için bu konuda bir standart yok ) yazılımın özellikleri , sorgu optimizasyonları , işlevselliği , kullanılabilirliği , kullanıcı dostu arayüzü , destek ve yardım metinleri , Bot desteği gibi konuların tamamında bizden daha iyi olduğunu düşünen FİLM & DİZİ teması varsa yazılacak mesajları bekliyor olacağız!

[COLOR=Red]Bu metinden daha iddialı bir metin sanırız olamaz. En iyisinin hangi tema olduğunu karar verme sırası sizde...[/COLOR]


[SIZE=5][FONT=Book Antiqua][SIZE=6][COLOR=Blue]WPDEO RİSE 1.0 Wordpress Film Dizi Teması[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE]



Aydizayn.net İnternet hizmetleri olarak DÜNYANIN EN İYİ FİLM & DİZİ TEMASI olan Wpdeo Rise temasını sizlere ön satışa sunmaktan gurur duyarız!!
9 yıllık film dizi temaları , eklentileri , scriptleri konusundaki tecrübemiz ile kullanıcılarımızdan gelen yoğun Wordpress teması isteklerine daha fazla kayıtsız kalamadık ve En Az Yıldız Film Scripti kadar kaliteli wordpress temamızı tamamlamış bulunmaktayız.

Bir çok kullanıcımız bu temayı beklemekteydi ama her zaman olduğu gibi en iyisini yapmak adına bir süre (10 Ay) kullanıcılarımızı bekletmek zorunda kaldık ama finalinde beklediklerine fazlasıyla değecek bir temayı bitirdik. Wpdeo Rise teması sorgu optimizasyonu, özellikler, bot yapısı, esneklik yapısı gibi bir çok özelliği wordpress’e tam uyumlu olarak hazırlandı. Bizler için satış konusuna temanın tüm özelliklerini yalın şekilde açmak temayı hazırlamaktan çok daha zor olacak. O kadar çok özelliğimiz varki! Ön satışımızı başlatıp bekleyen kullanıcılarımıza tam kurulum tarihini ilan edebilmek için satış konumuz artık aktif.






[SIZE=5]Ön YÜZ Demo Videosu [/SIZE]



[SIZE=5]WpAdmin Demo Videosu [/SIZE]



[SIZE=5][COLOR=Red]LİVE DEMO - DEMOYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ[/COLOR][/SIZE]