21.03.2018 - 23:56 Adsense Red yedim tekrar. Ama bu red diğerlerinden farklı olarak daha kısa bir mail ile geldi. "AdSense onay işlemini tamamlamak için sitenizi AdSense'e bağlamanız gerekir. Böylece sitenin sahibinin siz olduğunu ve sitenizin AdSense politikalarına uyduğunu doğrulayabiliriz. https://muhammedsefer.com.tr adresli sitenizi bağlamak için AdSense ana sayfanızdan kodu kopyalayın ve sitenizin HTML'sindeki etiketinin hemen arkasına yapıştırın. Kodu, trafik alan bir sayfaya yerleştirdiğinizden emin olun. " Zaten bağlıydı her neyse tekrar düzenleyip tekrar başvurucaz.

Ama canımı sıkan bir noktası da şu oldu

"Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz."

Politika olarak net bir durumu söylemediği için nerede ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, düşünüyorum. Bunu da çözersem önümde bir engel kalmayacak.