Penunbra adlı üyeden alıntı

Şahsen Fastest Cache Pro'yu kullanıyorum bunu kullanmadan önce tüm cache eklentilerini denemişimdir. GtMetrix ve farklı test yazılımlarında açık ara en iyi eklenti Fastest Cache olmuştu.

Şuanda bana göre en iyi Fastest Cache Pro + Jetpack Premium Süper oluyor

İyi çalışmalar


AdaletinSesi adlı üyeden alıntı

Fastest cacheyi bende tek geçerim. Sahibi türk ve her türlü yardımıma koşuyor.


kozlunet adlı üyeden alıntı

AdaletinSesi Hocam yorumunuza katılıyorum, benim tercih ettiğim firmada Lite Speed Cache eklentisini sunuculara eklemiş ve kullanıcılarına tavsiye etmişti, lakin eklenti bende sorun çıkardı, Wp Fastest Cache eklentisi kullanmaya devam ediyorum, dediğiniz gibi üzerine tanımam.


metinoz adlı üyeden alıntı

Çok detaylı testler yaptım hemde bir çok sitemde, fastest cache premium kesinlikle litespeed den daha iyi. Litespeed Cache te bir sıkıntı var, sayfa boyutunu en iyi şekilde düşürüyor, request sayını en az seviyeye çekebiliyor, test sitelerinde tam puan alıyor fakat buna rağmen açılış süreleri rakibi fastest cache e oranla çok geride kalıyor. Düz mantık bakan anlayamıyor durumu, daha az boyut daha az request nasıl daha geç açılabilir. Bende anlam veremiyorum.


Merhaba,

Tabi ki müşterilerimiz uygulamalarında dilediği eklentiyi kullanabilir. Farklı kullanım senaryolarında da cache eklentileri farklı sonuçlar çıkartabiliyor bunu da biliyoruz.

Litespeed LSCache gibi ücretli bir modülü müşterilerimize ek bir seçenek olarak ücretsiz sunuyoruz ve binlerce wordpress müşterimizde yüksek performansta ve sorunsuz çalıştığını deneyimledik.

Buna göre müşterilerimize tavsiyemiz kesinlikle tüm Wordpress cache modüllerini deneyin ama Litespeed LSCache e de mutlaka bir şans verin :)

Güzel günler dileriz