CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Aldığım hosting paketlerinin hepsine litespeed mevcuttu sıradan ve zaten olması gereken bir özellik. Eklenti de size ait değil gördüğüm kadarıyla. Hani zaten olmazsa llmaz bir özelliği vurgulayan Turhost olunca piyasaya biraz daha şüpheci bakıyorum artık maalesef. Turhost için kötü bir lafim yok ancak özellik çok da erişilemez değil maalesef. Kaliteli hizmet sağlayan her firma bunu zaten sunuyor.


Bu konuda gerekli yorumu yapmışlar zaten hocam yorumlara baksanız. Eklenti evet WordPress panele bakarsanız herkes kurabiliyor fakat çalışabilmesi için hostun bulunduğu sunucuda LiteSpeed'e ek olarak LSCache özelliğinin yer alması gerektiğini belirtmiş. Bu özelliğin ekstra bir ücret karşılığında, özel bir lisans dahilinde alındığını da not düşmüş. Yani her firmada yer almayan bir özellik. Eklentinin yapımcısı bizzat LiteSpeed'in kendisi. (Yorumundan yola çıkarak bu görüşü sundum, bilmiyorum normal Litespeed alınınca oda geliyormu onu araştırmadım)

NOT: Turhost kullanmıyorum, sadece bu eklentiyi bende kullanıyorum oldukça başarılı farklı bir firmada. Firma sağlamıyor kendim araştırma ve inceleme sonucu kurmuştum şansıma sunucu destekliyor gerekli lisansı almışlar sadece bize bildirmediler. Turhost bildirmiş oldukça güzel bir yaklaşım.