sosyaladresim
Amacımız kimsenin konusunu baltalamak, yada ekmeğiyle uğraşmak değildir. Bu konuyu yazmamızdaki amaç tamamen emek hırsızlığıdır. Sadece web sitemizi ve panelimizdeki açıklamaları çalmadan önce bize sormanız gerekirdi. Size ulaşmaya çalıştık fakat egonuz gereğince hiçbir yerden geri dönüş alamadık.

Bizim lisans alarak tasarladığımız web sitemizi (üstünde hala bizim css ve js kodlarımızın bulunduğu) bir günde bizden izinsiz kopyalıyorsunuz. Üstüne üstük sitemizde yazan açıklamaları,makaleleri sadece CTRL+F kullanarak "SosyalAtom" yazan yerleri "sosyaladresim" olarak değiştirip bunun üzerinden para kazanıyorsunuz buda bize buradaki konunuza bu yazıyı yazmamızı sağlıyor. Bizim buradaki emeğimiz sizlerin daha iyi sosyal medya pazarlama yapmanızı sağlamak fakat bu size içeriğimizin tamamen çalma iznini vermez. Lakin bize danışmış olsaydınız sadece size destek olabilmek adına bırakın makalelerimizi vermeyi lisansımızı bile verebilirdik.
Size bizden bir tavsiye; eğer sosyal medya üzerinden para kazanacak, satış yapacaksanız lütfen kendi içeriklerinizi üretiniz yada bize danışarak bizden destek alınız.