noop adlı üyeden alıntı

yaşadığım bir konuyu anlatayım. gerçek hayatta biriyle kavga ettim. küfür ya da hakaret bile olmadı direk kavgaya başladık. kamera kayıtları da mevcuttu. tanıklar da ulaşılabilirdi. polis geldi. ifade vs verdim. savcılığa çağırdılar 1-2 ay sonra. karşı tarafın da ifadesi alınmış. ikimiz de birbirimizden şikayetçiydik. savcılıkta direk sordular dosyayı kapatalım mı? kapat gitsin dedim işim gücüm var git gel adliyeye uğraşamam. ama karşı taraf da benden şikayetçi o vazgeçmezse ne olacak? savcı inceledi ve o zaten ifadesinde farkında olmadan suçunu kabul etmiş kazanamaz dedi. böylece kapandı.

benim bu tarz konularda tavsiyem üzerinde durmayın, stres yapmayın. hayatı şikayetlerle acılarla geçirmeyin. kazanacağınız bir davada bile aslında bir şey kazanmıyorsunuz. uğraştığınıza değecek bir konu değil.

hem sokakta hem sanal ortamda her gün milyonlarca küfür ediliyor, ediyoruz. hepsinde savcıya gitsek her mahalleye bir mahkeme binası kurulması gerekir.

eski bir konu olsa da fikrimi söylemek istedim. geçmiş olsun.


Hocam çok haklısınız lakin sıradan bir küfür olsa umursamam. Fakat öyle şeyler yazmış ki bu arkadaş ağzım açık kaldı okurken. Şikayet etmekten vazgeçtim hesabımı kapattım yeni hesabımı bulup dün yeniden yazmış. Ben pahasına olursa olsun bu kez şikayet edeceğim.