Bulut PBX hizmetimiz gelmiştir.

Pazar günü de çalışıyoruz

Merhaba,
10 yıllık voiprehberi.com blogunun kurucusu ve sahibiyim. Wordpress konusunda hızlandırma, modifiye etme, tema uygulama, güvenliğini sağlama, CDN entegrasyonu, hosting dışı eposta servislerinden ücretsiz eposta hosting tanımlama gibi konularda ciddi bilgiye sahibim. Bu deneyimimi ücretsiz olarak Websitesine ihtiyacı olan şirketlere sunuyorum. Amacım sadece deneyimimi daha da arttırmak.

Website adresi: https://webtapro.com 10 yıllık blogum yanında portfolyomda şirket sahiplerinin izniyle yayınlanmış siteler var. Hepsine girip inceleyebilirsiniz
Her siteye kendi websitemmiş gibi davrandım. Müşteri istemese de onu yararına olabilecek araçları, özellikleri websitelerne koymaya çalıştım.


Ayrıca 10 yıllık blogumun verdiği tecrübe ile Şirketinize Google Cloud hesabı üzerinden ücretsiz 1 yıllık 5dahiliye kadar olan bulut santral sağlayabilirim. Tüm telefon ayarları ve gelen çağrı yönetimi, sesli karşılama mesajının ayarlanması gibi ayarlamalar dahil.

[U]Bu vereceğim hizmeti siz karşılıksızmış gibi alıyor olabilirsiniz benim de sizden bir isteğim var, sizin onayınızla websitemdeki portfolyoda sizin sitenizi ve onun ekran görüntüsünü koymak olacak.


Canlı Destek linkinden bana doğrudan ulaşabilirsiniz.

Eposta ve skype adresleri: info@webtapro.com

Saygılar.