Arkadaşlar devamlı gelen soruları cevaplamak gereği duydum.
1) Ürün tedariği istanbuldan icgiysimden yapmaktayım ama 10 larca firma vardır istediğiniz ile çalışabilirsiniz.O alan kişiye kalmıştır.Hepsi sizin elinize ürün değmeden işlemlerini yapmaktadır.

2) Ödeme sistemi olarak sitede tüm modüller kuruludur.Ben iyzico kullanıyorum.Oda alan kişiye bağlı istediği ödeme sistemi ile çalışması ona kalmıştır.

3)Sitede şu anda 2500 adet açılmış halde ürün bulunmaktadır.Her birinin ismi açıklaması ve seo url özenle girilmiş hepsi elle yazılmıştır.Kapalı yazıları girilmesi geekn ürün sayısıda 4000 civarıdır.Ürün giren bir arkadaşımız var alan kişiye o konuda yardımcı olunacaktır. Ama kesinlikle xml gelen isim ve açıklama ile ürün açmasını tavsiye etmiyorum.

4)Tüm kategori yazıları çok iyi bir yazar olan bir arkadaşa yazdırılmıştır.Çoğu site bu kategori yazılarını kopyalayıp bize yarar sağlamıştır.

5)Modül olarak site seo modülü, özel yazılmış xml modülü, kampanya modülü, kargo takip modülü, geliştirilmiş ürün takip modülü vs.. vardır.Alan kişiye tüm modüller ayrıntılı anlatılacaktır.