newyorsti adlı üyeden alıntı

Bu şekilde 1-2 tane forum görmüştüm 2-3 yıl önceden hatta bu forumları youtube videoları ile desteklediler.(unity dersleri şeklinde youtube araması yaparsanız her ders ekleyenin bir forumu olduğunu görürsünüz.) fakat unity nin şöyle bir sıkıntısı var.(kendim yaşadığım için biliyorum.)Video da yapılan işlemi yaptığınızda çoğu zaman aynı görüntüyü ya da olayı alamıyorsunuz yani önemli olanın unity kullanımı, eğitiminden daha ziyade desteği olduğunu kimse fark edemedi.Bu tip bir desteği sağlamak için ise aktif üyelerin fazla olması gerek yeni forum oluşturulup hadi toplanalım demekle çok zor.Sitenizi baltalama gibi bir amaçla yazmadım bunları umarım yanlış anlamazsınız site tasarımsal olarak güzel lakin dediğim gibi çok uzun süreçli bir proje olacağını düşünmemekteyim.


Ben size çok teşekkür ediyorum çünkü yapıcı bir eleştiri ve aynı fikirdeyim ülkemizin böyle platformlara ihtiyacı olduğu kanısındayım çünkü etki ve tepki var ama insanları tek çatı altına toplamak mühim. https://armedunity.com burası var meseala avrupada işler böyle yürüyor ama bizde biraz zor gibi.

Kapsamlı önerileriniz varsa çok mutlu olurum. :)

SEOnostra adlı üyeden alıntı

Gayet başarılı, tebrik ederim. Görsel zenginlik çok profesyonelce kurgulanmış.


Hepsi benim kendi tasarımım logo'dan siteye arka planlara kadar :) Çok teşekkürler. Ama içini doldurabilmek önemli bakalım.