Türkçe yazamayan tipler burda tarihimizi Türklüğü falan savunuyoruz diyor. Vallahi bu kitle eğitilmez. İnsanların bilgiye ulaşım araçlarını engelleyemezsin. Boş boş muhabbetlere girmeyin. 3847374 tane kişi kurum ve kuruluş var devleti ve ülkeyi her fırsatta küçük düşüren.

Ya neyse neyse ben bıktım size bunları anlatmaktan. Benim zihniyetimle uzaya gitmesek de şu ana kadar en azından kendi markamızı teknolojilerimizi oluşturmuştuk.

Senin zihniyetinin hakim olduğu ülkenin durumu ortada şamar oğlanı gibiyiz. Bu ülkede 1 senedir Abd büyükelçisi yok 3. Sınıf ülke gibi birilerini bırakıyorlar onlar işleri hallediyor. Küçük düşmekten dem vuruyorsan buna vur. Elin Yunanı gel de adaları al diyor küçük düşmekten dem vuruyorsan buna vur.

Neyse bu ülkeyi de çok yakında o beğenmediginiz zihniyet kurtaracak. Yabancı yatırımcı Türkiyeye gelmiyor Paypal neden gelsin??? Adalet yok bir şey yok. Yarın adamlara ohalle kayyum atasalar ne olacak :) olur mu? Olur burası Türkiye. Bir adama bankalardan 800 milyon lira kredi verdirip kanal satın aldıran kendi propagandasını yaptıran bir devlet var karşımızda.

Hadi iyi günler