Yıl 2006'ydı sanırım yaresego.com adında bir site açmıştım blogger tabanlı. Sonra adsense de aldım kolayca ve o zamanlar dolar üzerinden reklam gelirleri geliyordu. İnternet kafede çalıştığım için bunu fırsata çevirmek istedim. Yani reklamlara her bilgisayardan tıklamaya başladım tabi google yemedi 2 gün sonra hesabım kapatıldı. Kötü bir tecrübe olmuştu benim için sonrada siteyi kapatıp domaini birine verdim.

Sonra download sitesi açtım. O da başarısız oldu onunda ekmeğini yiyemedim. (2007)

Askere gittim geldim. Bir süre bu işlerle uğraşmadım. Sonra tekrardan düşündüm ne yapabilirim, neden sitelerim tutmuyor diyerek film sitesi ve haber sitesi art arda açtım. Bunun yanında xyz bir site açtım bu ufak tefek kazandırıyordu ama beni kurtaracak seviyede değildi. Hepsini kapattım. (2011)

1 sene soluklanıp tekrar bir site daha açtım. Xyz tabii ki çünkü en hızlı o yükseliyordu. Yine ufak tefek kazanmaya başladı ama hızlı yükselmesini istiyordum. Olmuyordu yine kapattım. (2012)

Yine ara verdim...

2014'tü sanırsam moda sitesi açtım birkaç ay uğraştım yine beklediğim gibi olmadı kapattım.

2015'ti tekrardan xyz sektörüne girdim. Bu sefer olması için deli gibi çalışıyordum. Sonra biriyle tanıştım Twitter'dan. Bana bazı ipuçları verdi ayriyeten WordPress'le tanışmama vesile oldu. Editörlük vs. yapmaya başladım. Yani yıllar sonra para kazanmaya başlamıştım. İyi kazanıyordum ama benden daha fazla kazananlar vardı sektör zorluydu çünkü. Gittikçe hitlenen sitem kapandı ama arkasından tren gibi site açmıştım zaten. Ama onlarda etkisini kaybetti bir bir kapatıldılar.

Sonra bir site hitlendirdim onu yüksek fiyata sattım. Ve hala ücretli destek veriyorum o siteye. (2016)

Şimdi ise yine bir sitem var tabii ki ismi bende kalsın. Yavaş yavaş hitleniyor. (2018)

Biraz uzun oldu ama içimden yazmak geldi. Aklıma gelmeyen bir sürü site açıp kapamış da olabilirim. Diyeceğim o ki eğer bir site yaptıysanız onu devam ettirin ve sabredin. Emin olun o site size eninde sonunda kazandıracaktır. Ben internette o ilk açtığım siteye kurnazlık düşünmeseydim şu anda belkide Türkiye'nin en tanınmış sitelerinden biri olabilirdi.