Dört tane üniversiteye hazırlanan Türk genci olarak girişimini yaptığımız bu çalışmanın bizleri ne kadar mutlu ettiğini ve gururlara sürüklediğini söylemek isterim. Adından da anlayacağınız gibi Clefiks (Clef: Sol Anahtarı) bir dijital müzik platformu. Uzun zamandır aşina olduğumuz Spotify, Fizy platformları gibi de denilebilir aslında. Fakat amaçladığımız kitle Fizy’nin veyahut Spotify’ın kitlesi değil elbette. Bu bizi fazla klişe yapardı . Hedef aldığımız kitle, amatör kitle. Yarattıkları özgün içeriklerle sadece belli bir yerde kalmış olan sanatçıları kendi bünyemize katıp onları hedefledikleri kitlelere, bu işin endüstrisine yollamayı amaçlıyoruz.

Bildiğiniz gibi dijital müzik platformlarında paylaşılan şarkıların çoğu üstünde müthiş bir profesyonellikle, Mixing & Mastering uygulanan şarkılardan ibaret ki öyle olmak zorunda da zaten. Ama gözlemlediğimiz kadarıyla insanoğlu bu boğucu endüstrinin arasında kendini yalınlıkla yani bir enstrüman bir ses veya bir arka fon bir ses veya direkt olarak sadece enstrümanlarla yapılmış enstrümantal sesleri aramaya çıkmış bulunmakta. Bunun üzerine geliştirdiğimiz platformumuza 30’un üstünde sanatçısıyla, 120’nin üzerinde arşivinde aktif parçasıyla ve yanında çıkarmış olduğumuz mobil uygulamamıza hepinizi davet etmekten onur ve gurur duymaktayız.

Siz de kitlenizi ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız, hemen https://kayit.clefiks.co adresinden başvurunuzu yapın! Ama hayır ben sadece endüstriden uzak dinleyerek destek vermek istiyorum derseniz https://clefiks.co adresinden bize ve sanatçılarımıza destek olabilirsiniz. Ayrıca çıkarmış olduğumuz Android tabanlı uygulamamıza da şimdilik https://clefiks.co/clefiks.apk adresinden veya web sitemizin ana sayfasından ulaşabilirsiniz.

Clefiks Web Sitesi

Sosyal Medya Hesapları :
Instagram: https://www.instagram.com/clefiksco/
Twitter : https://twitter.com/clefiks