eksiblog adlı üyeden alıntı

Fiyat toplu baslikli sms ile ayni ve whatsapp spama girer ayni mesaji 100 tane atinca 1 gunde


Hocam konuyu tam olarak okumadığınızı varsayıyorum, (Bu işi yaparken bunları (sizin düşündüklerinizi) düşmemiş olamazdık dimi ?) konuda spam konusuna değindim.
Geliştirdiğimiz yapı ile , spama girme riskini %2'lik bir seviyeye çektik , stres testlerimizi tamamladık günde tek numaradan 400.000 küsür mesaj attık sorun yaşamadık.
%2'lik konu ise kullanıcının attığı mesaj ile ilgili, mesaj gönderen kişi, mesaj attığı numaraları rahatsız edicek içerikler, gönderiyorsa 100.000 kişi'den 1.000'i bunu spam olarak işaretler ise ozaman hesap spam olabilir. / bunun yerine mesaj atan kişiye önerimiz , rahatsız edici mesaj atmak yerine , ilgi çekici , hatta cevap vermeye yöneltici teşvik edici mesaj stratejileri kullanmasıdır. bu durumda bulunan %2 'lik spam riski'de komple bitmiş oluyor.
Ayrıca bu işlemler forumda satılan 4 TL - 6 TL veya 0.50 kuruşa açılan sanal numaralar ile de yapılabiliyor.

Yani olay özetle şu ki ; isterseniz günde 500.000 tane aynı mesajı gönderin bu konuda herhangi bir sıkıntı yok, geliştirdiğimiz yapı ile bu sorunları %100 çözdük.

Fiyat konusuna gelince ; sms atmak , sms başı ücretlendiriyor, bizimkide sms sınırı yok.. lisans süreniz boyunca dilediğiniz kadar mesaj gönderebiliyorsunuz.

Ayrıca ; Whatsapp'dan göndermek bir ayrıcalık.. (insanlar başlıklı sms'leri okumuyor bile.)

Saygılarımla.