Siparişleriniz gece saat 11:00 - 03.00 arasında alınıp, diğer gün aynı saatler içerisinde teslim edilmektedir. Bu saatler dışında sipariş alıp, sipariş teslimatı yapmamaktayım. Teslimat süresi belirtilen süre zarfını aşar ise aldığım ücret iade edilip, makaleler ücretsiz verilecektir. ( Restoran işinde 12 saat çalışmaktayım ve bu kalan süre zarfı içerisinde ek iş olarak makale yazarlığı yapmaktayım. ) Sizlere hizmet sunmaktan mutluluk duyarım.




Yazdığım örnek makalenin bir parçası :

Diyabet Nedir? Tedavi Yöntemleri Nelerdir?
Çağımızın hastalıklarından olan ve hastaların yaşam tarzını değiştirmesine neden olan diyabet ülkemizde çok sık görülen hastalıklardan birisidir. Diyabet nasıl oluşur, genetik midir, nasıl tedavi süreci olur gibi sorularınızın cevabını bu yazımızda bulabileceksiniz.

Diyabet Nedir?
Yiyeceklerde bulunan glikoz hücrelerimizin enerji ihtiyacını karşılar. Pankreas organı glikozun hücre içine iletilmesini sağlayan insülin adı verilen hormonu salgılar. İnsülin hormonunun salgılanmaması ya da az salgılanması durumunda kan şekeri yükselir bu durumda diyabet, halk dilinde şeker hastalığı ortaya çıkar.

Diyabetin belirtileri nelerdir?
Açlığı çok sık hissetme hali, çok sık susama ve diğer sıvılardan tüketme isteği ve çok sık tuvalete çıkma isteği diyabetin en bilinen ve en sık görülen belirtilerindendir.

Diyabet genetik midir?
Diyabetin aile bireylerinde olması sizin de diyabet olma riskinizi arttırmaktadır. Aile bireylerinde şeker hastalığı bulunan kişilerin kilo kontrolüne dikkat etmesi gerekmektedir. Fazla kilo diyabeti tetiklemektedir. Bu yüzden sağlıklı beslenmeye dikkat edilmelidir.

..............................
..............................
..............................