Merhaba blackcemre ,

Hocam öncelikle hayırlı bayramlar fakat öncelikle şu kriterleri siteniz karşılıyor mu? Bir göz gezdirin;

Genel olarak, açıkça anlaşılabilen ve dil bilgisi hatası içermeyen özgün içerik yazmanız gerekir.

Güncel olaylar hakkında haberler yazın. Google Haberler’ deki siteler, öncelikli olarak güncel olaylarla ilgili zamanında bildirilen haber veya analizler sunar. Bu sitelerin genellikle aşağıda belirtilen içerik türlerini içermemesi gerektiğini unutmayın:


    [*]Bir şeylerin nasıl yapıldığını anlatan makaleler
    [*]Tavsiye köşeleri
    [*]İş ilanları
    [*]Gayrimenkul ilanları
    [*]Hava tahminleri ve hisse senedi verileri gibi salt bilgilendirme amaçlı içerik


Özgün içerik paylaşın. Orijinal haber sunma ve açıkça atıfta bulunma, Google Haberler dizinine dahil edilmek için çok önemli etkenlerdir. İçeriğinizde tarihin ve yazar adının bulunduğundan emin olun. Sitenizde başka kaynaklardan toplanan içerik yayınlanıyorsa, bunları özgün çalışmalarınızdan ayırın veya robots.txt dosyası yardımıyla toplama makalelere erişimimizi kısıtlayın.

Hesap verebilir ve şeffaf olun. Kullanıcılar, yazar biyografilerinin yanı sıra e-posta adresleri, posta adresleri ve telefon numaraları gibi açıkça erişilebilir iletişim bilgilerine sahip haber sitelerini daha değerli bulduklarını belirtmektedirler.

Kendinizi veya amacınızı yanlış tanıtmayın. Google Haberler’e dahil edilen siteler, sahipleri veya öncelikli amaçlarıyla ilgili bilgileri saptırmamalı, yanlış beyan etmemeli veya gizlememelidir.

Reklamları sınırlayın. Reklamların ve sayfalarınızdaki diğer ücretli tanıtım malzemelerinin miktarı, içeriğinizden fazla olmamalıdır.


-
Kaynak: Google News