merhaba;

Düzenli yorum gruplarında umduğunu bulamayan arkadaşlar için alışılmışın dışında düzensiz yorum grubu oluşturuyoruz.

Benim kişisel görüşüm düzenli yorum gruplarının insanı sıktığı ve bir müddet sonra usandırdığı.

Fayda sağlama açısından bakınca fikrim şu ki: Her gün belli ip'lerden gelenlerin 5-10 sn içerisinde sitede kalıp yorum atıp kaçtığı bir sistem. Faydısı kişiye göre değişir ben pek cazip bulmuyorum.

Sitem: bloggelisim.com

Sitem2: baates.net

içerik ekleme ve ücretsiz tanıtım yazısı gönderme alanı

Ben şu şekilde yapıyorum size açıklayayım. Bana yorum atan arkadaşın belirttiği konuda veya sitedeki makalesini başından sonuna kadar okuyorum. Yorumlarını ona göre atmaya çalışıyorum. Bu sayade yazım kabileytim gelişiyor ve yeni bilgiler öğreniyorum. Sonuçta kişi o makaleyi hazırlarken ciddi emek sarfetmiş başından sonundan bakarak yorum yazmak saygısızlık olur bence. Birde yanından yöresinden fırlayan reklamlara bir tık geçiyorum.Daha sonra bu siteye belki iki günsonra döneceğim notumu alıyorum. Amaç Sitede geçirilen süre artsın,para kazanılsın ve emeğin karşılığı görülsün. Üstüne birde sosyal paylaşım yaptım mı eskimem herhalde.

Önemli:Konun daha net anlaşılması için birde video paylaştım.
Umarım faydalı olur anlaşılabilirim.Dikkat ederseniz video 13dk sürüyor 2 dk dan sonra sitede geçiriyorum zamanı. Bir de tık bence şahane olur.




video kalitesi düşük kusura bakmayın işyerinde hazırladım :-)

Benim kişisel görüşüm bu yönde daha önce böyle bir sistem uygulamıştık araya ramazan girdi devamı ve güncelliği artık buradan sağlayacağım. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum.

iyi çalışmalar ve bol kazançlar.
Bahadır.