Her konuda o konunun önde gelen en az 10 tane sitesi varken ben websitesi açmayı çok mantıksız ve ölü yatırım olarak görüyorum. Artik sitelerin devri geçti bundan 10 yıl önce olsa tamam diyeceğim ama öylede değil. Her konuda en az 10 tane site tekel olmuş durumda insanlar yenisine ihtiyaç duymuyor artık. Bizim millet hala ısrarla aynı siteleri tekrar tekrar açıp duruyor sonra foruma gelip 10 kuruş kazandım diye yakınıyor. Websitesine vereceğiniz emeği bir YouTube kanalına verin emin olun daha fazla dönüşü olur. Hem ününüz kitleniz olur , YouTube'dan kazanırsınız , kitlenizi Facebook , Instagram , Twitter hesaplarınıza yönlendirip buralardan reklam alıp ayrı kazanırsınız , video için firmalardan aldığınız ürün yerlestirmelerden kazanırsınız , sponsorlardan gelen bedava şeyleri saymiyorum bile. Youtube'da tekelleşme mevzusu yok websitedeki gibi. 10 milyon bir kanal olabilir ama bu youtubeda tekel olduğu anlamına gelmez sizde bir kanal açıp 1-2 yıl emek vererek kanalı güzel yerlere getirebilirsiniz. Arkadaşım kanal açtı 2 sene önce 40 tane video attı kanala 2 yıldır da ilgilenmiyor video atmıyor buna rağmen 2 yılda durdugu yerden 20 k para kazandı.

YouTube'a su 2-3 yıl içinde girerseniz kazanırsınız çünkü YouTube giderek şartlarını arttırıyor ve 2-3 yıl sonra keşke 2 yıl önce girseydim diyeceginiz biryer haline gelecek yatiriminizi şimdiden yapin.

Cebinizde 2-3 milyon olur eyvallah adam gibi bir projeye yatırım yaparsınız öyle binlik rakamlarla bile güzel şeyler beklemeyin.