[B][/B]

Arkadaşlar Merhaba




10 farklı Ekşi Sözlük hesabımdan reklam-tanıtım yapıyorum.


Tanıtımlar ürün reklamıysa; reklamı yapılacak ürünle ilgili verilerin ilgili başlıklara yerleştirilmesiyle; Backlink çalışması olacaksa, alınan linklerin ilgili başlıklara eklenmesiyle gerçekleştirilecektir.


Ürün tanıtımlarının dışında, Ekşi Sözlük'te gündem olmuş bir başlıkta kendi fikirlerinizin olmasını isterseniz, ilgili başlığa farklı hesaplarla, bu konuyla ilgili entry'ler girebilirim. Bu şekilde Ekşi Sözlük yazarlığınız olmasa bile düşünceleriniz Ekşi Sözlük'te yer alabilir.


İçerikleri sizin tarafınızdan hazırlanmış ilanlarınız iş alındıktan sonra 1 saat içinde, içeriğini benim tarafımdan hazırlanacak olan duyurular en geç 24 saat içerisinde Ekşi Sözük'e aktarılacaktır.


Hesapların güvenliği ve iş verenlerin mağdur olmaması için reklam alım limitleri vardır; o nedenle gelen bazı iş tekliflerini kabul etmeme hakkım saklıdır.

Yasalara ve sözlük formatına (+18 içerikler, bahis siteleri/web sitesi tanıtımları vs) uygun olmayan, hesapların güvenliğini riske atacak tüm iş alımlarını kabul etmeme hakkım saklıdır.


Entry'ler benim tarafımdan hiçbir zaman silinmemektedir fakat sözlük yönetimi tarafından silinme ihtimali vardır, bugüne kadar herhangi bir entry silinmemiştir ama böyle bir durumda, hesaplar banlanmadığı sürece, ücret almadan aynı entry'ler tekrar girilecektir; hesaplar banlanırsa eğer ücret iadesi yapılmamaktadır, yeni hesaplar alındığında silinen entry'ler tekrar girilir.



ÜCRETLENDİRME

Linkli/Linksiz Tüm Entry'ler 40 TL
Başlık+Entry 60 TL


ÖDEME: ENPARA

[B]Whatsapp[/B]: 0532 256 73 98