[CENTER]





Anında paylaşmanız gereken notları, online olarak kaydedip paylaşabileceğiniz birçok girişim mevcut ve Binott.com ‘da onlardan bir tanesi. Tamamen Türk girişimi olan Binott, Çelik Yazılım tarafından geliştirildi. Bununla birlikte bir güzel yanıda, tamamen ücretsiz olması.

Binott.com’a giriş yaptığınızda karşınıza direk not paylaşabileceğiniz veya kayıt olabileceğiniz bir anasayfa sizi karşılıyor. İsterseniz direk kayıt olmadan not oluşturabilir ve bu notu bütün dünya ile paylaşabilirsiniz. İsterseniz kayıt olabilir ve kayıtlı üyelerin ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.



Peki Nedir Kayıtlı Üyenin Ayrıcalıkları?

Önceden kaydettiğiniz notları sisteminizde görebilirsiniz ve bu notlarınızı istediğiniz kadar güncelleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz notlardan istediklerinizi yıldızlayabilir ve önemli notlarınız arasına alabilirsiniz. Dilediğiniz zamanda ise kaydettiğiniz notlarınızı silebilirsiniz. Oluşturduğunuz notları sadece yazdırma butonuna basarak çıktısını alabilirsiniz. Notunuzu ilk kaydettiğiniz tarihi ve en son güncellediğiniz tarihi de görebilirsiniz.



Binott’a İlerleyen Zamanlarda Neler Gelecek?

Binott’a ilerleyen zamanlarda oluşturduğunuz notlara dosya ve ses ekleyebilme, notlarınızı e-posta ile paylaşabilme, notlarınızı dosya olarak kaydetme, notlarınıza istatistikler ekleyebilme, notlarınızı gruplayabilme ve bu grup notlarını bir arada paylaşabilme, kaydettiğiniz notların önceki sürümlerini görebilme, notları istediğiniz zamanda size hatırlatabilme ve bunun gibi birçok özellik eklenecek.



Binott.com ‘un Gizliliği Ne Derecede?

Sistem üzerinde oluşturulan bütün notlar asla bir kişi veya kuruluş ile paylaşılmaz. Bu konu üzerinde özellikle önemli kararlar alınmıştır. Özellikle bu konuyu güzel bir sözle anlatmak gerekirse; Sizin notlarınız, sizindir! Başka hiçbir kişi veya kuruluş ile paylaşılmaz.



Binott.com ‘u denemek için buyrun.

-- www.binott.com --

[/CENTER]