Sizlere 1 ay önce bir haber paylaşmıştık. Çin'in en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan GearBest ve dev teknoloji üreticisi Xiaomi Türkiye'ye resmi olarak giriş yapmışlardı. Uzun zamandır yurt dışından Türkiye'ye ürün gönderimi sağlayan GearBest sitesi artık Türkiye pazarında da aktif olarak faaliyet gösterecek. Amazon'un da Türkiye'ye girişi resmi olarak onaylandı ve GearBest'de Amazon'dan sonra ikinci yabancı kaynaklı e-ticaret sitesi olacak.



Son birkaç yıldır rekor üstüne rekor kıran Çinli dev teknoloji üreticisi Xiaomi Türkiye’ye resmi olarak geleceğini geçmiş ay içerisinde sizlere duyurmuştuk. Ülkemizde de başta ilk olarak İstanbul olmak üzere Xiaomi mağazaları açılacak. İşte o Xiaomi mağazalarının yerleri belli oldu.

Sizlere 1 ay önce bir haber paylaşmıştık. Çin’in en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan GearBest ve dev teknoloji üreticisi Xiaomi Türkiye’ye resmi olarak giriş yapmışlardı. Uzun zamandır yurt dışından Türkiye’ye ürün gönderimi sağlayan GearBest sitesi artık Türkiye pazarında da aktif olarak faaliyet gösterecek. Amazon’un da Türkiye’ye girişi resmi olarak onaylandı ve GearBest’de Amazon’dan sonra ikinci yabancı kaynaklı e-ticaret sitesi olacak. GearBest ülkemizde Xiaomi ürünlerinin resmi dağıtıcısı ve satıcısı konumunda olacak. Satılacak olan Xiaomi ürünleri bu sayede Türkiye Resmi Garantili olacaktır. Uzun zaman bekleyişin ardından Türkiye pazarına da giriş yapan Xiaomi, yakında sadece kendi ürünlerini satacağı resmi mağazalar açacak. Xiaomi mağazaları Avrupa ve Asya’da “Mi Store” ismi ile anılmakta. Ülkemizde de Xiaomi Store yerine Mi Store kullanılacak gibi durmakta. Xiaomi Türkiye’de açacağı mağazaların bazı görselleri yayınlandı. İlk etapta İstanbul’da Mi Store’ları göreceğiz. İstanbul’da şuanda iki Mi Store düşünülmekte. İstanbul’da açılacak olan Mi Store’ların adresleri şöyle; Vadi İstanbul ve Forum İstanbul’a açılıyor. Donanımhaber editörü Erdi Özüağ’nın resmi Twitter hesabından Mi Store’dan iki görselleri paylaştı. Ayrıca Özüağ’nın bazı açıklamaları; Mağazalar konusunda Xiaomi’nin Türkiye’den sorumlu yöneticisi Harry ile konuştum. Açılış tahminen Eylül gibi dedi, net tarih vermedi. İşletmesini resmi distribütörün yaptığı yetkilendirilmiş Mi Store olacakmış. Türkiye için aynı tarihlerde bir de lansman yapacaklarmış.

[COLOR=#B8312F][COLOR=#B8312F]KAYNAK[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

[/FONT]