Rayında bir internet sitesi, forum veya e-ticaret sitesi hazırladığınızda bolca mail metni hazırlamanız ve göndermeniz gerekecek. En basitinden WordPress kullandığınızda bile, blogunuzun e-posta listesine abone olanlar için olayı lisan-ı münasip şekilde açıklayacak bir e-postanın gönderilmesi icap edecek. İyi de, bu e-postanın içine ne yazılacak?



Just Good Copy, e-postalarınız için metin hazırlarken “Ben şimdi buna ne yazcam yaa!” bunalımdan kurtulup, ilham almanız için tasarlanmış basit ve kullanışlı bir çözüm. Just Good Copy, alanında başarılı ve tanınmış şirketlerin e-posta mesaj örneklerini içeriyor. Örneğin “Welcome” etiketi ile Slack, Pinterest ve Zapier gibi markaların kullanıcılarına nasıl bir hoşgeldiniz maili attığını inceleyebiliyorsunuz. Yine “Delete” aramasında Dropbox’ın hesabı silinen kullanıcılara ne tarz bir mail gönderdiğini inceleyebiliyorsunuz.



Tıpkı bu mail örneğinde olduğu gibi Just Good Copy birçok markadan farklı konu başlıklarında içeriğe sahip. Teşekkür postası, bakım postası, e-posta aboneliği gibi envai çeşitte hazır metinler bulunabiliyor. Metinler elbette İngilizce fakat kendi servisiniz için nasıl bir e-posta hazırlamanız gerektiğini kara kara düşünüp belli bir format oluşturmaya çalışmak yerine Just Good Copy’nin size sunduklarından pekala faydalanabilirsiniz. İngilizce bilmeseniz bile bu tarz hazır blok metinlerde Google Çeviri aracından faydalanarak kendi özgün postalarınızı oluşturabilirsiniz.

❱❱ Just Good Copy

Bir servis için otomatik yanıt gibi posta metinleri oluşturmak zaman zaman benim de kafamı kurcalayıp fazladan mesai harcamama neden olabiliyor. Siz de onlardansanız, Just Good Copy’e yer imleriniz arasında yer vermek isteyebilirsiniz.