ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Websitem bazı bölgelerde 5 saniyede bazı yerlerde ise 10 saniyede açılıyordu. Verdikleri hizmet sayesinde sitem artık 1 saniyeden daha kısa sürede açılıyor. Birçok gereksiz eklentiyi ve eklenti kalıntılarını temizlemişler.

Daha önce aynı temaya ve eklentilere sahip başka sitem için forumda en çok tanınan birinden hizmet almıştım. O hizmet sayesinde 10 saniyede açılan sitem 3 saniyede açılmıştı. Bu güne kadar en iyi hizmeti onların verdiğini sanıyordum.

Fakat bu sefer aynı temaya ve eklentilere sahip bu sitemin @NettaCompany ekibi sayesinde 1 saniyeden daha kısa açıldığını, hatta neredeyse yarım saniyede açıldığını görmek beni inanılmaz derecede etkiledi.

Ayrıca boşa para verdiğim eklentilerden de @NettaCompany ekibi sayesinde kurtuldum. @NettaCompany ekibinin bütün bu hizmetleri çok kısa sürede yapması tamamen inanılmaz bir durum. :)

Kısacası @NettaCompany ekibi wordpress tabanlı sitemin açılış hızını 10 saniyeden 1 saniye altına indirdi. Sadece bununla yetinmeyerek Google'nin Page Speed Aracında da vasat olan puanımı neredeyse zirveye götürdü. :)

Son olarak yardımsever tutumlarından ve gerçekten işlerinde bu kadar profesyonel olduklarından dolayı sonsuz kere teşekkür ediyorum ve wordpress optimize konusunda şiddetle @NettaCompany ekibi ile çalışmanızı öneriyorum.

Aklıma gelmişken söylemeden geçmeyeyim.:)
Sitemi hızlandırayım diye bir tane eklentinin düzgün çalışmasını bozmuştum. Sağolsun @NettaCompany ekibi siteyi hızlandırırken onuda düzeltmişler. Bunun için ayrıca teşekkür ederim. :)

Az kalsın unutuyordum. :D Daha önce kullandığım CDN servisi bende baya sorun yapmıştı. Cpanele giremiyor sürekli ssl hatası alıyor ve admin panelinde çok fazla hata alıyordum. @NettaCompany ekibi bu CDN servisini de sorunsuz ve muhteşem şekilde kurup teslim etti. Bunun içinde tekrardan teşekkür ederim. :)

Yazacak ve teşekkür edecek o kadar çok konu varki... :) Ben sözü sitenin son halini gösteren bu fotoğraflara bırakayım. ;)

Not: Resimlerin boyutunda sorun olabilir en kısa zamanda düzeltmeye çalışacağım. :)










Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizinle çalışmak keyif vericiydi.

Saygılarımızla .