SerkanERGÜN adlı üyeden alıntı

Bu tartışma konularını hep ön plana süren sizi çok görüyorum ama pek tutarlı bir mana bulamıyorum. Amacınız nedir, ne yapmak istiyorsunuz, yaşınız 20 ve ne gördünüz ki böyle esintiyi kasırgaya çeviriyorsunuz.

Paylaşılan içerik 2 ay öncesine ait ve Türkiye'ye yapılan ekonomik çöküş baskısını göremiyor musunuz ? Bu gemide AKP, CHP, MHP, İP, HDP, SP, daha bir çok partiye oy vermiş vatandaşlar var. Batarsak hepimiz batarız, Bu tür paylaşımlarla sadece kafa karışıklığına neden olursunuz. Doğuş grubunun borcu, Türk ******* borcunun yapılandırması v.s bu gizliliği nasıl oluyor da apaçık paylaşımlarda bulunuyor ?

Tartışma için yazmıyorum bu yorumumu ki yaşınız her ne kadar olursa olsun her düşünceye ve fikre saygı duyarım. Sizden ricam ortalığı bu tür asılsız haberlerle karıştırmayın, Türkiye yeni sistem ile birlikte daha güçlenecektir ki bunun etkisini ilerleyen zamanlarda görmenizi ümit ediyorum.

Bilinçli bir birey olarak güncel kategorisine istediğim gibi konu açma özgürlüğüm var. Yani beni görüp görmemeniz problem değil yorum yapmaz geçersiniz olur biter. Onun harici uzun uzun yazmayacağim. Bu da sizin görüşünüz deyip geçiyorum.

Edit: İcerik 2 ay önceye ait bunu biliyorum. Ekşi de sol frame de görünce adamın 2 ay önceden dahi sağlam isabetler yaptığını paylaşayım dedim. Türk ekonomistler de bundan farklı bir şey söylemiyor şu an.